Якщо ви хочете, щоб ваш смартфон якомога довше виглядав як новий, про нього потрібно подбати заздалегідь. На жаль, сучасні стільникові телефони набагато більш чутливі до будь-яких механічних пошкоджень, ніж їх попередники. Однак це стосується не тільки дизайну, але й розширення їх функцій - їх використовують серед іншого під час занять спортом. Варто заздалегідь подумати про захист і купити підходящий чохол. Але який з наявних на ринку підійде для цієї роботи?

Які чохли для смартфонів можна знайти на ринку?

Якщо ввести в пошуковику «чохол для смартфона», ви побачите незліченну кількість пропозицій захисних гаджетів для телефону. Спочатку ви повинні чітко розуміти, що не кожен чохол захистить телефон на 100% від пошкоджень, наприклад, в результаті падіння. Деякі з них мають декоративну функцію, що абсолютно не є їх недоліком - просто потрібно враховувати це при виборі того чи іншого варіанта. Чохол для Xiaomi Redmi 9 ви можете придбати за посиланням. По-перше, почніть з основних відмінностей:
  • чохол - в нього «закривається» смартфон;
  • спинки - вони захищають задню частину телефону і частково бічні сторони;
  • бампери - захист кромок.
Кожен з цих типів може бути виготовлений з різних матеріалів: від популярного пластика, силікону, до естетичної шкіри і міцного вуглецевого волокна. Вибір тільки за вами, але варто пам'ятати, що хороший кейс повинен виконувати 3 функції:
  • захисну - чохол призначений для захисту смартфона від механічних пошкоджень (наприклад, в результаті удару об підлогу);
  • функціональну - деякі моделі можуть мати додаткові функції, наприклад, підставки;
  • естетичну - в даному випадку чохол - це форма самовираження і виділення з натовпу.
Хоча функціональність і естетика - другорядні питання, захисна функція повинна бути основою для покупки гарного чохла. Не можна заперечувати, що покупка нового телефону часто обходиться дорого, тому ви зобов'язані подбати про нього.

Силікон, шкіра або полікарбонат?

Ціновий діапазон окремих моделей чохлів значний. Звичайно, тут немає залежності, при якій найдорожче означає краще. Все залежить від матеріалу, з якого виготовлений чохол, і його товщини. Висока ціна може бути пов'язана не стільки з високою якістю товару, скільки з популярністю того чи іншого бренду. Найпопулярніший матеріал - силікон. Такі чохли зазвичай найдешевші і пропонують найбільші можливості персоналізації. Силіконовий чохол хороший? Так, вам просто потрібно чітко розуміти, чого ви від нього чекаєте. Цей матеріал відмінно адаптується до пристрою, поглинає удари і падіння, а також захищає від подряпин. Завдяки привабливим принтам створюються неповторні образи, які для багатьох - можливість виразити себе через чохол для телефону. Якщо потрібен посилений захист смартфона, ви повинні вибрати корпус з полікарбонату або гібридні моделі, що поєднують в собі твердість пластика і гнучкість силікону. Такий броньований кейс надзвичайно стійкий до пошкоджень, а в гібридної версії - поєднує в собі всі риси гарного кейса. Для цінителів елегантності чохол зі шкіри стане кращим рішенням. Не можна заперечувати, що силікон так собі поєднується з елегантним жакетом або вечірньою сукнею ... Шкіряний чохол для телефону виглядає професійно і додає престиж. Мабуть, жодна інша модель не справляє такого приємного враження. Ніхто не може уявити життя без телефону. В даний час його використовують не тільки для здійснення дзвінків, але і для роботи в Інтернеті, і багатьох інших речей. Сучасні смартфони набагато більш уразливіші для пошкоджень, тому варто подбати про їх належний захисту і вибрати чохол. Залежно від того, що вас більше цікавить: дизайн або максимально можливий захист, вибирайте цікаву для вас модель з багатої пропозиції.