Цей чотириколісний транспорт за останні роки став надзвичайно популярним. Будучи по суті неймовірно функціональним всюдиходом, він може використовуватись для туризму, відпочинку, роботи в умовах бездоріжжя. Та не дивлячись на універсальність цього виду мототранспорту, обирати потрібну модель слід точно визначивши сферу її використання. Купити квадроцикл в магазині Двако можна, обравши потрібну модель у електронному каталозі або, з допомогою консультантів салону.

Головні параметри вибору

Так, важкі повнопривідні квадроцикли добре працюють на складних коліях, у той час як компактні – найкраще рішення для їзди по лісовим доріжкам. Знову ж таки, досить безглуздо купувати топову спортивну модель з усілякими наворотами, якщо планується використання її лише для риболовлі. Отже, вибираючи квадроцикл, потрібно враховувати тип підвіски та потужність, що залежить від об’єму двигуна.

Важливим параметром також є вантажопідйомність пристрою. Адже у невеликих моделей вона зазвичай не перевищує 180 кг. Тож вони не підійдуть, якщо потрібно перевозити вантажі, або пасажирів з зайвою вагою. Електричні квадроцикли стоять окремо від бензинових. Всюдиходи, що працюють від акумуляторів, зазвичай використовуються для прогулянок у парку, невеликих домашніх справ або виїздів на природу.

Одним з найвирішальніших показником при виборі є ціна. Головне, щоб вона якнайкраще співвідносилася з якістю. Іноді практичніше брати бюджетний варіант, але з гарним оснащенням. Тут важливим є наявність повного освітлювального обладнання (фари, покажчики повороту, ніжки), лебідки, пульта дистанційного керування, електронного спідометра.

Брендові моделі

Серед провідних компаній, що виробляють найсучасніше і найнадійніше обладнання, можна виділити BRP, Arctic Cat, Polaris, хоча ціна їх пристроїв «кусається». А от Honda, Yamaha, CFmoto, Suzuki, незважаючи на популярність брендів, мають досить цікаві моделі із більш доступною середньою вартістю. Але і тут на допомогу бюджетним споживачам прийшли китайські виробники. Тому сьогодні кожен може обрати ту модель, яка підійде найкраще.