Існує чимало методів, що дозволяють позбутися небажаного волосся. Особливо варто звернути увагу на лазерну епіляцію, яка прекрасно себе зарекомендувала і дозволила багатьом повністю вирішити дану проблему. Для досягнення стійкого результату досить пройти всього кілька процедур протягом певного періоду часу. У Львові пройти курс лазерної епіляції можна в косметологічній клініці «Авантаж», сайт https://avantage.lviv.ua/lazerna-epilyaciya/, яка вже понад 15 років працює в даному напрямку, роблячи жінок молодими і красивими.

Що стосується безпосередньо лазерної епіляції, тут використовуються новітні апарати і технології, що дозволяють зробити процедуру швидкою і безболісною. Наприклад, фахівці використовують у своїй роботі американський апарат останнього покоління Candela GentleLase Pro, визнаний кращими клініками світу. Його особливість полягає в тому, що перед надходженням імпульсу на шкіру впорскується фреон, який і забезпечує безболісність процедури. Те ж відбувається і після впливу променем лазера на волосяний фолікул. Завдяки більшій тривалості імпульсу прилад робить процедуру супер ефективною, істотно прискорюючи процес позбавлення від волосся.

Швидке досягнення результату

За допомогою сюди звертається багато людей, причому, не тільки з метою позбутися від небажаного волосся. Сучасне лазерне обладнання дозволяє в найкоротші терміни позбутися від судинних сіточок і пігментних плям, які часом істотно псують зовнішність і є причиною численних комплексів. Ця процедура є ефективною для всіх типів шкіри. Лазер впливає на шкірні покриви досить м'яко якраз завдяки фреону, тому вже через декілька днів повністю зникають наслідки - почервоніння, набряклість або тимчасове потемніння оброблюваних ділянок.

Слід зазначити, що клініка «Авантаж» пропонує не тільки лазерні технології. Естетична медицина має на увазі використання великої кількості різних прийомів і методик, які дозволяють досягти бажаного ефекту. Фахівці клініки, які є досвідченими трихологами, фізіотерапевтами, дерматологами і косметологами, завжди знаходять оптимальне рішення з урахуванням специфіки проблем та індивідуальних особливостей людини. Це може бути поєднання лазера, ін'єкцій, спеціального масажу і деяких авторських методик. Такі комплекси процедур забезпечують неймовірний якісний і швидкий ефект.