Кожен, хто збирається стати досвідченим водієм обраного транспортного засобу, повинен отримати права встановленого зразку і навчитися добре орієнтуватися в ПДР. Це необхідно як для самого водія, так і для інших учасників руху, оскільки від цього залежить їх загальна безпека на дорозі. На порталі Green-way, сайт green-way.com.ua, представлені тести пдр онлайн, які дозволять легко вивчити теоретичні матеріали і потім успішно скласти іспит.

На сьогоднішній день Green Way є єдиною в Україні онлайн-платформою, що містить відповідні офіційним вимогам тести ПДР. Це означає, що тільки тут можна отримати максимально достовірну інформацію з урахуванням всіх змін і нововведень, які відбулися за останній час. Завдяки цьому ресурсу кожен бажаючий зможе легко підготуватися до здачі теоретичного іспиту і в підсумку отримати права на водіння транспортного засобу.

Всі представлені тут матеріали можна використовувати в будь-який зручний час, звичайно, якщо людина має в своєму розпорядженні інтернет. Проходження тестів в онлайн режимі дозволить максимально швидко навчитися орієнтуватися в ПДР, а значить, в подальшому дозволить так само швидко зорієнтуватися на дорозі. Використовувати сайт для навчання можна як з власного комп'ютера, так і з мобільного пристрою, застосовуючи адаптивну версію ресурсу на своєму смартфоні.

Щоб отримати доступ до всіх розміщених на сайті матеріалів, необхідно пройти реєстрацію. В цьому випадку користувачеві відкриється повний функціонал сервісу. Так він зможе пройти тести ПДР і побачити реальну оцінку своїх знань, отримати детальну статистику про проходження навчального курсу, зробити роботу над помилками, позмагатися з іншими учасниками. Цей сервіс буде дуже корисний і викладачам автошкіл. Для них всі матеріали надаються абсолютно безкоштовно.