Дистанційне навчання - нове слово в сучасній освіті. Все більше батьків звертають увагу на недосконалість освітньої системи, яка за 150 років свого існування вже неабияк втратила свої позиції і сильно відстає від нинішніх вимог до освіченої людини. Основні недоліки шкільної системи - однакові вимоги і ставлення до всіх дітей без урахування їх індивідуальності. Немає нічого дивного, що дітей масово переводять на дистанційне навчання - наприклад, в www.jammschool.com.ua.

Навчання нового типу - що це?

Представник нового напрямку дистанційного навчання Jamm School показує хороший приклад іншим освітнім установам. Тут в першу чергу виявляють сильні сторони дитини, на яких вона зможе сфокусуватися в процесі навчання, і всіляко підтримують її починання. Комфортному і успішному навчанню сприяють хороші відносини з однокласниками і індивідуальний підхід вчителів до кожної дитини. Для батьків буде важливо знати, що батьківські збори тут не практикують - мама і тато не повинні приділяти увагу справам школи, тільки спілкуванню зі своєю дитиною.

Перехід на дистанційне навчання означає, що тепер дитині не потрібно буде витрачати весь свій день на отримання непотрібних шаблонних знань. Розклад її уроків дозволить не тільки із задоволенням вчитися, але і грати, гуляти, відвідувати гуртки, спілкуватися з друзями та батьками, тобто жити життям звичайної нормальної дитини! Звичайно ж, при цьому школяр отримає атестат державного зразка, який дозволить йому вступити до будь-якого ВНЗ на вибір.

Переваги приватної дистанційної школи

Вибираючи для своєї дитини приватне навчання, батьки прищеплюють їй любов до навчання і вкладаються в майбутні успіхи. Цілеспрямована дитина потім із задоволенням піде в інститут на цікаву для неї спеціальність, буде легко добиватися цілей і орієнтуватися на власні бажання і схильності. На жаль, державна школа не зможе це надати, оскільки вона заточена під шаблонне мислення і намагається привести таких різних дітей до єдиного знаменника. Чим раніше буде прийняте рішення про індивідуальну освіту в комфортних умовах, тим більше у дитини шансів повністю реалізувати свої здібності.