Учора, 26.02, у Ньоні (Швейцарія) проходило жеребкування наступної стадії плей-офф Ліги Європи 2020/21. Приємною є та новина, що на цю мить Україна має двох представників. «Динамо» та «Шахтар» здолали своїх суперників у 1/16 фіналу.

Тепер відсутні обмеження, футбольні колективи не діляться на сіяних та несіяних. Навіть можуть зустрітися 2 команди, що представляють одну країну.

До стадії 1/8 пройшли також 3 команди з Англії. Продовжують боротьбу за трофей по 2 представники від Італії та Іспанії. Перші футбольні баталії повинні пройти 11.03 у традиційний час – 19:55 та 22:00. Матчі-відповіді гратимуться 18 березня. Головний матч пройде у Гданську, це трапиться 26.05.

Нагадаємо, що у 1/16 фіналу Ліги Європи українські команди здобули мінімальні перемоги 1:0, але «Динамо» грало у гостях, а «Шахтар» - вдома. Щоправда, для донецького клубу вистачало і безгольового матчу, а от киянам треба було забивати. І коли здавалося, що шансів вже немає, Віталій Буяльський зміг забити один-єдиний м’яч, який вивів столичну команду на «Вільярреал». Гірники мають зіграти із «Ромою».

Певною сенсацією стала перемога «Гранади» у боротьбі із «Наполі». Тепер іспанський клуб буде грати з «Мольде», що вибив із турніру «Хоффенхайм».

Джерело: Факти