Вироби з трикотажного полотна є одним з найбільш затребуваних видів одягу. Модна Леді пропонує великий каталог речей з білоруського трикотажу, який давно вже відомий українським жінкам своєю привабливістю, довговічністю, стильним дизайном і сучасними моделями. Одяг для повних Білорусія створюється за спеціальними лекалами і відмінно сидить на будь-якій нестандартній фігурі, крадучи непотрібні моменти і роблячи акцент на найбільш вигідних елементах фігури. Костюми та сукні, блузи, джемпери і жакети, кардигани і пальто відрізняються комфортністю і вишуканістю.

Акції та вигідні ціни

Інтернет-магазин "Модна леді" оснащений зручною навігацією, що дозволяє швидко і гарантовано підібрати необхідну продукцію. Досить вибрати необхідний розділ щоб отримати повний перелік доступної продукції, а також дізнатися про умови співпраці з магазином, способах оплати та доставки замовлення, гарантії компанії і різних акційних знижок, які дають можливість придбати якісний одяг з білоруського трикотажу за найбільш вигідною ціною. Крім ділового, офісного та повсякденного одягу, в онлайн-магазині можна придбати святкові костюми, одяг для спорту, а також різні додаткові аксесуари: сумки, топи і туніки.

Особливості сукні великих розмірів

Плаття Романович 1 -1826/21 розроблено спеціально для жінок з нестандартною фігурою і може бути використано, як повсякденний одяг. Плаття виготовлене в темно-синьому кольорі, воно злегка розширене до низу і відрізняється відрізною кокеткою. Передня частина сукні декорована м'якими складками, що дозволяє вільно облягати фігуру, не підкреслюючи її габарити і обсяги. Виріб оснащений двома кишенями, які вшиті в місці з'єднання деталей передньої полички. У платті відсутній комір, виріб має круглу горловину і короткі втачні рукава. Таке плаття можна замовити в широкій розмірній сітці, скориставшись онлайн каталогом.

Пріоритети онлайн-магазину

Перевагою інтернет-магазину є високий сервіс обслуговування, різноманітність асортименту одягу, постійне поповнення колекції новими моделями, а також знижки і бонусні пропозиції. Компанія співпрацює з перевіреними і надійними виробниками Білорусії, минаючи посередників, що дає можливість пропонувати вигідну цінову політику. Одяг з білоруського трикотажу відрізняється практичністю і універсальністю, він дуже простий і доступний в догляді, зберігає первісну форму і насичений колір після численних прань, відповідає європейським стандартам якості.