За допомогою приголомшливого стрибка з парашутом людина може отримати масу позитивних і незабутніх емоцій, які не можна повторити. У учасника феноменальної пригоди захопить дух з висоти. Престижна фабрика емоцій «Твоє» пропонує організувати самостійний стрибок з парашутом Львів, який стане чудовим засобом розважального дозвілля.

Сертифікат як зворушливий подарунок для коханої людини

Вражаюче відчуття адреналіну парашутист зможе відчути в процесі вільного падіння до автоматичного відкриття. Приголомшуюче екстремальне враження стане феєричною та незабутньою подією. Сертифікат можна піднести в якості лаконічного презенту з приводу Дня Народження, ювілею, а також іншого пам'ятного торжества. Часто його дарують родичам, друзям, колегам. Безпосередній учасник запланованого заходу приїжджає на територію аеродрому біля Львова. Після приїзду майбутніх парашутистів на локацію їм необхідно обов'язково пройти медичний огляд. Досвідчений лікар на аеродромі здійснить наступні завдання:
  • проведе загальне всебічне дослідження;
  • визначить протипоказання;
  • зробить точні виміри пульсу і тиску.

Рекомендації для починаючих парашутистів

Самостійний стрибок принесе користь активним, цілеспрямованим і успішним людям, які звикли вести насичений спосіб життя і не можуть уявити повсякденність без екстриму. Стрибок послужить приголомшливим екшн-заходом. Інструктаж проводиться протягом трьох годин під чуйним керівництвом сертифікованих інструкторів, які познайомлять з правилами управління парашутом. Під час захоплюючого польоту можна буде:
  • ознайомитися з ключовими визначними місцями;
  • розглянути місцеві мальовничі околиці;
  • насолодитися красою небесних просторів.
Рюкзак з основним парашутом акуратно закріплюється на плечах. Після підйому літака на висоту 800 метрів необхідно уважно стежити за сигналами інструктора. Фіксація обладнання здійснюється з неухильним дотриманням регламентованих вимог безпеки. Не упускайте можливості використання стрибка як засобу розваги, здатного залишити після себе неповторний післясмак і казкові враження, схильні залишитися в пам'яті на все життя.