Меблі є заключним штрихом при обладнанні будь-якого приміщення. Скориставшись інтернет-ресурсом https://mekado.com.ua/ , можна замовити будь-які меблі за індивідуальним проектом, відповідному критеріям і параметрам кімнати, а також фінансовим можливостям замовника. Компанія "Мекадо" приймає замовлення будь-якої складності та обсягу на виготовлення меблів для дитячих кімнат і кухонь, а також спальні гарнітури, передпокої, стінки під телевізор, гардеробні та меблі для ванних кімнат.

Особливості індивідуальних меблевих комплектів

Перевагою меблів, виготовлених на замовлення за індивідуальними розмірами, є їх функціональність і максимальна ергономічність. При персональному проектуванні враховується кожен сантиметр вільної площі, що дозволяє звільнити більше простору для вільного переміщення, а також встановити необхідну кількість полиць на потрібній висоті і функціональні шафки потрібних розмірів. Замовлені меблі завжди будуть ексклюзивними, так як розробляються з урахуванням ваших персональних пріоритетів і побажань. Крім того, меблі можна замовляти в єдиному стилістичному дизайні, підтримуючи тенденцію загального інтер'єру.

Оригінальність і унікальність дизайну

Варто відзначити, що індивідуальні меблі завжди будуть мати більш високий ціновий критерій. Але головною їх перевагою є довговічність, зносостійкість і надійність фурнітури, яка вибирається самим замовником. Втілюючи ваш особистий ескіз в реальність, фахівці використовують різні види конфігурацій і створюють ергономічні комплекти, які дозволяють максимально використовувати вільний простір приміщень.

Асортимент сервісних послуг

Компанія "Мекадо" є одним з лідерів, серед українських підприємств , що займаються виробництвом меблів, а також пропонує величезний перелік послуг, пов'язаних з дизайном. Досвідчені майстри приймають заявки на створення інтер'єрних рішень з різних матеріалів, а також зі штучного каменю. Організація надає цілий комплекс послуг при вирішенні поставлених завдань, починаючи від отримання заявки і розрахунку вартості робіт, до розробки повного проекту, його втілення, забезпечення доставки і професійного якісного монтажу.