Електротехнічна продукція є важливим напрямком діяльності інтернет-магазину «Правильне електроживлення». Скориставшись інтернет-ресурсом prel.prom.ua , можна ознайомитися з великим каталогом та замовити інвертори і стабілізатори напруги для побутових потреб і промисловості, сонячні батареї і всі необхідні атрибути до них, джерела безперебійного живлення, вітрогенератори, електромотори для човнів і охоронні системи сигналізації. Крім того, тут можна підібрати побутові інкубатори, обладнання для нагріву води, мультигелеві акумулятори та інші різноманітні системи живлення.

Пріоритети інтернет-магазину

Компанія пропонує зручний і зрозумілий сайт з простою навігацією, де пропонується докладний опис кожного товару, що супроводжується технічними характеристиками і його особливостями, а також з прийнятною ціновою політикою. Перевагою онлайн-магазину є наявність власних складських приміщень і доступність будь-якої позиції з каталогу, оптимальна обробка заявок і швидка адресна доставка продукції, а також обов'язкова сертифікаційна перевірка обладнання на спеціальному випробувальному пристрої.

Бездоганний сервіс

У компанії працюють досвідчені менеджери і технічні фахівці, які готові надати професійну консультаційну допомогу з будь-яких питань. При необхідності, покупець може повернути товар протягом двотижневого терміну і отримати свої гроші або замінити продукцію на більш підходящий варіант. Компанія «Правильне електроживлення» регулярно оновлює каталог і поповнює його новими інноваційними видами продукції.

Сонячна електростанція «під ключ»

Підприємство реалізує найновіші і унікальні види обладнання для вироблення альтернативної енергії і отримання енергетичної незалежності. Можна замовити сонячну електростанцію «під ключ», розроблену спеціально під зелений тариф, а також придбати будь-яке додаткове обладнання, яке має офіційні сертифікаційні документи. Варто відзначити, що постійні покупці користуються гнучкою системою знижок. Крім того, компанія забезпечує обов'язково гарантійне обслуговування обладнання, а також займається його ремонтом після закінчення гарантійного періоду.