Спочатку використання парафіну призначалось виключно в лікувальних цілях. Матеріал допомагав усунути біль в суглобах. Сьогодні ж парафінотерапія – це популярна косметична процедура, яка допомагає повернути красу і привабливість шкірі. Досягнення показового ефекту – результат грамотного застосування спеціальних косметичних засобів.

Про секрети правильного їх вибору і використання можна читати на сайті tanoya.ua. В даному відношенні мова йде про відвідини спеціалізованого ресурсу, на сторінках якого можна знайти товари для повного комплексу парафінотерапії: починаючи від самого матеріалу і закінчуючи кремами, які потрібно наносити після процедур.

Суть парафінотерапії

Секрет ефективності тут ховається у властивостях матеріалу. Розплавлений парафін довго тримає температуру. При нанесенні на шкіру, він швидко застигає, поступово віддаючи тепло вглиб тканин. Відбувається повноцінний прогрів спрямованої дії, що покращує кровообіг і прискорює обмін речовин.

В результаті впливу рідкого парафіну відбувається активне розкриття пір, що відбивається на подальшому ефективному вбиранні наносяться косметичних або лікарських засобів. За оцінками фахівців, маски з рідкого парафіну сприяють зменшенню набряків плюс виступають потужним засобом, що запускає природні процеси регенерації.

Переваги парафінотерапії

Серед яскравих достоїнств процедури можна виділити:

  • видалення ороговілих частинок шкіри (повертається гладкість і пружність);
  • швидке зволоження (особливо, якщо говорити про ліктях, колінах);
  • усунення неприємних відчуттів в суглобах (при регулярному застосуванні);
  • глибоке очищення (гарячий парафін ефективно виводить токсини і інші види забруднень з організму);
  • омолодження шкіри (помітний ефект вже після 5-7 процедур).

Додаткові плюси

Доведено, що маски з гарячого парафіну – це відмінний спосіб розігріти м'язи перед спортивними навантаженнями. Також, процедура рекомендована, навпаки, при необхідності прибрати м'язові спазми. З огляду на цей ефект, парафін використовують під час розслаблюючого і відновлюючого типах масажу.

З огляду на ці переваги, немає нічого дивного, що арсенал косметичних засобів для парафінотерапії регулярно поповнюється новими товарами. Купити їх можна при відвідуванні інтернет-магазину tanoya.ua. Детальна консультація з досвідченими операторами вітається.