Компанія Ліка-Комфорт працює на ринку вентиляційних систем, енергозбереження та кондиціонування з 2004 р. Вона пропонує обладнання провідних виробників з усього світу.

Завдяки багаторічному досвіду вдалося реалізувати більш ніж півтисячі проектів. Компанія використовує сучасні ефективні інженерні рішення. З допомогою висококваліфікованого персоналу, чіткої організаційної лінії, а також ефективної взаємодії між усіма падрозділами підприємство здобуло стабільну позицію на ринку та має змогу налагоджувати партнерські зв'язки у сфері будівельних, проектних та монтажних компаній та приватних клієнтів.

В даний час каталог продукції, що пропонується компанією "Ліка-Комфорт" містить більше двох десятків брендів з США, країн Азії та Європи. Вони пропонують як промислове, так і напівпромислове обладнання, а також агрегати для приватного використання. Вибір та цінові пропозиції дозволяють задовольнити попит покупців з різноманітними потребами.

Хороша вентиляція, яка вона?

Вона забезпечує ефективний обмін повітря незалежно від пори року. Влітку вона трохи охолоджує, а взимку не випускає занадто багато тепла з будинку. Що означає відсутність вентиляції найкраще відомо мешканцям будинків, де нещодавно замінено вікна на сучасны щільні: задуха, іноді навіть цвіль на стінах...

Будуючи власний будинок, ви не повинні мати таких проблем: з вентиляцією не буде холодно, а буде тепло і затишно навіть взимку. Як цього можна досягти? Вже на стадії проектування ви повинні подумати про вентиляцію, щоб спроектувати справді сучасну та ефективну установку.

Чому вентиляція будинку така важлива?

Вентиляція - це просто обмін повітрям у приміщенні. Використовуване повітря виводиться назовні, а на його місце тече свіже.

Що, якщо цього не буде? У повітрі накопичуватимуться різні забруднювачі - головним чином діоксид вуглецю, який ви видихаєте, всюдисущий пил, кліщі, спори цвілі. Плюс - шкідливі хімічні речовини, що виділяються меблями та іншими предметами обстановки, а якщо в будинку є курці - то отруйні речовини, які сигаретний дим несе з собою...