Кожна людина при покупці квартири стикається з нелегким вибором: зупинитися в житловому комплексі або в звичайній не надто новій багатоповерхівці. На жаль, немає універсального варіанту для всіх бажаючих, але ми допоможемо вам ознайомитися з перевагами життя в новобудові. Сподіваємося, дана стаття полегшить ваш вибір! А подивитися на затишні, безпечні і красиві житлові комплекси Києва можна подивитися на сайті агенства нерухомості Kievsea 

 

NUhjJ1qeqKOyoYmaI3jz6IcAL_AdpD3jfHX71UKr-no9umG_7dVSVwRTUsfDH1PNTvr3w1DXzuHF69ZbG6M_Vwx3bEvsztC1aaacVofcZ3aKPHcvjcZr_-XGc0cGoqoUVsKb1Q6I=s0

 

Сучасні новобудови переважають багатьма перевагами перед старими будинками, так як вони призначені для людини, що живе в 21 столітті.

1. Відмінний ремонт

Що зовні, що всередині квартири в ЖК виглядають особливо приємно і свіжо. Свіженька фарба, сучасний інтер'єр - все як треба. Додатково: якщо будинок знаходиться в процесі будівництва, Ви з легкістю можете вибрати свій інтер'єр і відразу ж зробити ремонт за смаком. Більш того, на ранній стадії, Ви в праві домовитися із забудовником щодо індивідуального планування. Чи не здорово чи? 

 

2. Сучасні технології

 

Нові будинки будуються відповідно до існуючих тенденцій і потреб клієнтів. Використовуються тільки якісні будівельні матеріали, тому Ви можете не переживати щодо безпеки. Також ЖК облаштовані якісною системою відеоспостереження. І всі комунікації налаштовані так, щоб мешканцям було комфортно: можна спокійно користуватися всілякими електроприладами, ліфтами, які не переживаючи за наслідки. 

 

3. Безпека

 

Будинки забезпечені найновішою і надійної системою відеоспостереження, яка дозволяє відчувати себе впевнено в своєму будинку. Також вся територія комплексу огороджена, тому знаходиться на ній можуть тільки жителі. 

 

4. Адекватні сусіди

 

Не менш важливим є впевненість в людях, які живуть поруч. Найчастіше сусіди належать до однієї вікової, статусної категорії. Тому ви можете не тільки бути спокійним, що ніхто не буде заважати вам спати вночі криками і бійками, а й завести класних друзів зі спільними інтересами. 

 

5. Доступна вартість

 

Якщо ви купуєте нову, необлаштовану квартиру в свіженьке ЖК, то вартість її буде набагато нижче, ніж вже використовуваної раніше. Тому варто зважити всі за і проти і зрозуміти, що буде для вас вигідніше.

 

6. Зручна інфраструктура

 

Купуючи квартиру, завжди сподіваєшся, що поруч будуть різні магазинчики для всяких потреб, торгово-розважальні центри для приємного проведення часу, аптеки, лікарні і так далі. Але не завжди це буває так. Облаштовуючи в ЖК, можете не переживати - вони найчастіше знаходяться в районах, де все є. 

 

Переваги життя в ЖК на цьому не закінчуються, але все залежить від індивідуальних потребах. При переїзді в новобудову, не забудьте уточнити при потребі, чи є поблизу зупинки громадського транспорту, дитячі садки та інші важливі для вас структури. 

 

Сподіваємося, що наш список вам допоміг! Вирішили зупинитися на ЖК? Озирніться з крутими варіантами на сайті Kievsea