STATUS STYLE

Купити металеві опори для столу в Києві за доступною ціною

Стіл має кожен, та не всі знають, як обрати опори під нього, щоб він служив довго й виглядав стильно. Небагато з людей усвідомлюють, що це дійсно важливо. Детально розібрали для вас це питання та надали відповіді, з якого матеріалу найякісніші опори, де можна купити у Києві та які опори надійніші: статичні або зі складним механізмом.

Як обрати вічні опори для столу

У кожній оселі завжди є щонайменше один стіл. Він виконує набагато більше функцій, аніж можна собі уявити: збирає родину за обідом, зустрічає гостей із частуваннями, допомагає друзям зустрітися та випити кави за розмовами. Тому хочеться, щоб цей предмет меблів не тільки пасував до інтер’єру, але й довго прослужив.

Металеві опори для столів

Опори, звісно, можуть бути з будь-якого матеріалу, але, говорячи про надійність та тривалу експлуатацію, не залишається інших варіантів для бази під стіл, окрім металу. На стіл зазвичай приходиться чимале навантаження, яке має досконало витримувати міцне підстілля.

З точки зору естетичності металеві опори для столів вдало поєднуються з іншими матеріалами, які можуть бути використані за основу столу (мармур, скло, дерево). Сам метал показує сучасний підхід до планування інтер’єру, його легко перефарбувати у необхідний колір.

Скільки потрібно опор під стіл

Існує багато столів під різні потреби та смак, відповідно — і безліч варіацій того, як розташовані під столом опори. Сталими (і вже навіть класичними) для сприйняття є опори у вигляді чотирьох ніжок. Але насправді на сьогодні це не найзручніший варіант. Якщо в конструкції столу буде лише три, дві та навіть одна ніжки, менш стійким він від цього не стане (за умови, що від початку планується застосувати тільки одну, дві чи три опори). Доступно опори під стіл купити навіть на три ніжки. Це буде досить оптимальним рішенням, адже це найпопулярніший тип опори для столів, і він відмінно підійде під будь-які потреби: у їдальні, вітальні, офісі.

Далі піде мова про розмір поверхні, бо саме від неї залежить, з однією чи двох ніжок має складатися підстілля. Якщо це невеликий стіл, не розрахований на навантаження і лише прикрашає інтер’єр, то йому відмінно підійде одна опора. А якщо поверхня дуже габаритна, то такій необхідно дві ніжки. Це актуально для столів, призначених для урочистих подій, банкетів.

Також є стилізоване підстілля, яке може мати дизайнерські або геометричні форми (ніжки-куби, ніжки-трапеції і т. д.). Окрім цього, каркас може бути із механізмом розкладання. З такою конструкцією стіл легко пересувати та транспортувати, робити його нижчим/вищим, по-різному використовувати.

Якщо потрібні опори для столу в Києві, їх можна придбати, ознайомившись з каталогом arex.kiev.ua. Арекс ТМ гарантує якість своїх виробів, оскільки має власне виробництво та контролює кожен його процес.