STATUS STYLE

Вибираємо мінітрактор для роботи на дачі

У той момент, коли мотоблок перестає справлятися з покладеними на нього обов'язками, до власника земельної ділянки приходить розуміння того, що тепер йому необхідний мінітрактор. Ця корисна в усіх відношеннях техніка допоможе і сніг почистити, і траву покосити, і землю зорати. Компанія "Вест" пропонує широкий вибір міні-тракторів https://westlviv.com.ua/-kytaiski-traktory/ за доступними цінами.

Маючи відповідне навісне обладнання, його можна залучити до риття фундаменту під гараж, змішування бетону і перевезення будівельних матеріалів.

Але як же підібрати оптимальну модель?

Розглянемо основні критерії вибору. Перше, що потрібно враховувати - це габарити техніки. Вони повинні бути підібрані відповідно до обсягів завдань, які вона буде виконувати, а також відповідати розмірам території.

Приклад: для обробки покосу трави на ділянці площею не більше 0,5 гектара підійде апарат, чия потужність не перевищує 16-ти кінських сил. Робота з землею і снігом зажадає більш потужного пристрою на 20 "конячок" і ваги мінімум в 1 тонну. До речі, маса - один з основних параметрів, на які слід орієнтуватися при виборі минитрактора для дачі. Оптимальний діапазон 1-2 тонни. Такі пристрої, як мінітрактори, можуть працювати навіть на газонах. Якщо, звичайно, використовуються спеціальні колеса.

Другий значимий критерій - комплектація

Простежте за наявністю наступних опцій, які значно розширюють можливості техніки:

Якщо ваш досвід водити трактори мінімальний або взагалі відсутній, важливо, щоб на об'єкті придбання апарату була встановлена ​​гідростатична трансмісія. Завдяки їй робота з механізмом не викличе складнощів навіть у новачка, і все управління швидкістю буде зведено до натиснення педалі (назад або вперед).