STATUS STYLE

Врожай знижок від Soundmag: легендарні навушники за спекотними цінами!

Лови теплі врожайні знижки на улюблені навушники і професійну аудіотехніку від Soundmag! Astell&Kern, Koss, Opera Factory, Sennheiser, Urbanears, Wizzer і багато-багато інших легендарних брендів вже чекають на тебе в салонах і на сайті інтернет-магазину Soundmag!

Навушники, які зігріють твоє серце

Whizzer C3

Внутрішньоканальні TWS-навушники Whizzer C3 - це унікальне поєднання неймовірно вишуканого лаконічного дизайну, багатобарвного звучання і до дрібниць продуманого комфорту експлуатації. 10-міліметрові динамічні випромінювачі, у поєднанні з потужними магнітами “Квазітесла”, забезпечують тепле, глибоке й об’ємне звучання басів. Середні частоти мелодійні й виразні. Високі - дзвінкі та помірно яскраві. Зручне управління, висока автономність і комфортна посадка, - лишайтеся в ритмі активного життя й відчувайте кожну мить!

GBL Everest 710GA

Насолоджуйся музикою без обмежень, разом з GBL Everest! Понад 25 годин безперервної роботи, без дротів і з неймовірно зручним управлінням, - слухай улюблену музику в ритмі свого міста. Легендарне об’ємне звучання JBL Pro Audio уже понад 70 років слугує еталоном бездоганності, - саме його ти чуєш на концертах і, можливо, у студіях звукозапису, - а тепер зможеш насолодитися ним де і коли завгодно. Модель GBL Everest 710GA виконана у лаконічному й ергономічному дизайні, ідеально й комфортно сидить, а також зручно складається у компактний жорсткий чохол, - твоя улюблена музика готова вирушити з тобою хоч на край світу.

Opera Factory OM3

Opera Factory OM3 - це поєднання неймовірно вишуканого дизайну, глибокого й насиченого звучання, простоти і комфорту в експлуатації та доступності. 10-міліметрові динамічні випромінювачі з оригінальним звуковим тюнінгом забезпечують енергійне і сповнене емоцій звучання. Родзинка моделі - виразні й неймовірно проникливі середні частоти, тож слухати вокал та інструментальну музику на Opera Factory OM3 це особлива насолода. Масштабні й відкриті баси роблять звучання неабияк масштабним, а високі частоти приємно тішать чіткістю й енергійністю.

 

Детальніше про ці, а також безліч інших цікавих пропозицій: https://soundmag.ua/uk/action/index/view/80