Сучасне сільське господарство створює багато складних викликів для машин, що використовуються в промисловості. Кожен власник ферми - незалежно від того, чи займається він обробітком ґрунту чи розведенням свиней - повинен бути оснащений обладнанням, яке не тільки безвідмовно, але й легко експлуатується, - що дозволить йому виконувати роботу швидко, якісно і, насамперед, безпечно.

Якщо ви є виробником сільськогосподарської техніки - ви повинні знати, що увага до деталей та найвища якість виготовлення починаються на етапі проектування. Шукайте на ринку комплексну пропозицію, яка повністю відповідає сучасним стандартам. Компанія "Сій Добро" https://siydobro.com/ запрошує вас ознайомитися з її пропозиціями.

Кормове обладнання

З технічної точки зору, кормозмішувачі покращують роботу як молочних, так і інтенсивно вгодованих селекціонерів. Найважливішою перевагою машин такого типу є можливість легко приготувати харчовий раціон, змішаний у правильних пропорціях з відповідною структурою. Основний поділ здійснюється на основі типу мішалки, тобто різально-змішувального агрегату, орієнтація якого може бути вертикальною або горизонтальною. Усі пристрої оснащені точною вагою, що дозволяє підтримувати повторюваність приготовленої суміші.

Комбікорми для тварин є пріоритетом для кожного заводчика. Їх склад і якість будуть сприяти успішному розвитку всієї племінної ферми

Після збору врожаю пора продавати сільгосппродукцію на закупівлях. У фермерів не завжди є можливість безпосередньо експортувати урожай для закупівлі, і вони повинні зберігати його в безпечному місці. На допомогу приходять сучасні склади для сільгосппродукції, які після відповідної просушування можуть зберігатися тривалий час без ризику втрати цінності.

Відбір кормів для харчування худоби

У розведенні великої рогатої худоби вибір корму залежить від потреб окремих тварин, наприклад, окремих кормів для телят, а також цілих виробничих груп, наприклад, молочних корів. Склад корму підбирається з урахуванням породи, віку та ваги. Правильне харчування відіграє ключову роль у запобіганні різних метаболічних захворювань.

Основними групами продуктів харчування великої рогатої худоби є:

  • молочні корови - корм для молочних корів складається залежно від попиту на інгредієнти, необхідні для виробництва молока. Коровам, які дають велику кількість молока, потрібні більш рясні та концентровані корми;
  • корови м’ясних порід - розводять на м’ясо. Влітку вони насолоджуються великою кількістю трави на своїх пасовищах, а взимку їдять силос та сіно. Відгодівля великої рогатої худоби - годування здійснюється за принципом - чим старша тварина, тим більше корму їй потрібно для забезпечення необхідними калоріями. В основному використовують силос, концентровані корми та сіно.
  • телята - після народження вони п’ють тільки материнське молоко. З третього дня життя їх раціон можна збагатити кормом для телят. Сіно дають з 5 -го дня після народження.