Золоті прикраси люблять жінки будь-якого віку. Вони підкреслюють їх елегантність і індивідуальність. Але деякі покупки можуть викликати певний дискомфорт. Наприклад, часто виникають проблеми з браслетами. Вони стають або малі, або, навпаки – розтягуються. Щоб виправити цю ситуацію, господиня браслета зазвичай звертається в ювелірну майстерню. Але деякі намагаються полагодити виріб і в домашніх умовах. Як же це зробити?

При бажанні продати каблучку з діамантом (Київ), щоб виручити хорошу суму на покупку нової прикраси, – можна звернутися в VIPGOLD. У ломбарді практикується попереднє онлайн-оцінювання виробів. Здача дорогоцінних металів оформляється швидко і на вигідних умовах.

Подовження браслета

Даний процес досить складний. Якщо виріб складається з ланок, то можливо додати кілька штук такої ж форми. Але з цільним браслетом так вчинити не вийде. Його доведеться нести в ювелірну майстерню. Там майстер проведе всю необхідну корекцію. Ціна ж буде залежати від складності роботи.

Хочете швидко здати золото? У ломбарді VIPGOLD вам протягом доби фахівець розрахує вартість будь-якої прикраси. Абсолютно безкоштовна професійна оцінка проводиться онлайн, що істотно заощаджує час.

Варіанти ювелірів

  1. Браслети з ланок. Даний варіант найпростіший. Ланки розкривають і впаївають в них аналогічні деталі. Вибирають одну ланку або кілька, в залежності від потрібної довжини. Складніше з дизайнерськими виробами. Ювеліра доведеться постаратися, щоб відтворити аналогічні ланки.

Можна також додати колечка в тому місці, де відбувається скріплення із застібкою браслета.

  • Цілісні вироби. В даному випадку майстрам доводиться потрудитися. У першому варіанті вони розгортають виріб. При цьому нагрівають його і поступово розтягують, використовуючи спеціальний прилад. Головне, щоб не було каменів або ажурних малюнків. У другому випадку майстер вставляє пластинку з золота. Третій спосіб – з використанням конуса. При русі важеля спеціального приладу відбувається розтягування вироби.

Домашні варіанти

Якщо немає можливості звернутися до майстра, то можна спробувати провести процедуру самостійно. Цілісні моделі краще не пробувати подовжувати, а все ж пошукати ювелірну майстерню. А ось браслети з ланок піддаються коригуванню.

  • Подовжуюча вставка. В інтернеті можна замовити таку деталь, зроблену з золота або срібла. Вона кріпиться до обох кінців прикраси. У підсумку воно подовжується. Є варіанти подовжувачів з намистинами і сердечками. Виріб набуває зовсім іншого вигляду.
  • Золота мініатюрна шпилька. За допомогою цієї деталі можна з’єднати застібку з двох сторін. І браслет стане довшим, і придбає незвичайний вид.

Браслети зі ставками

Змінити прикраса з наявністю дорогоцінних каменів вельми непросто. Майстрам доводиться спочатку видаляти вставки, а потім їх повертати на місце.

Як зменшити браслет

В даному випадку багато залежить від моделі виробу. Найкраще звернутися до професіонала. Майстер зможе запаяти ланцюжок або прибрати пару ланок.