STATUS STYLE

Купуємо електромобіль з Китаю: новий чи старий?

Відповідь на питання, що вигідніше: купувати нову чи вживану машину, неоднозначна. Багато залежить від індивідуальних переваг покупця, розміру бюджету, який він виділив на покупку транспортного засобу, а також бажаного комфорту водіння. Дворічний електромобіль з Китаю при регулярному обслуговуванні та ремонті буде не менш технічно ефективним, ніж абсолютно новий. З іншого боку, він може бути менш технологічним. На сайті https://lriker.com.ua/ ви можете замовити електромобіль з Китаю у відмінному стані. Автосалони пропонують як нові, так і старі автомобілі. Перевірте, які переваги обох цих рішень.

Коли слід вибирати б/в еклетромобіль?

Таке авто ідеально підходить для людей з обмеженим бюджетом. Водночас, це буде транспортний засіб не менш економічний, ніж новий, тому що новий автомобіль втрачає 40% своєї вартості після першого року використання. Тому ви купите дворічну машину за 60% вартості автосалону. Вибираючи дворічний автомобіль, ви можете вибрати машину вищого класу, яка буде набагато дешевшою, ніж ті, що щойно покинули автосалон. Старий автомобіль - це ще й перевірений на дорозі, який нічим не здивує під час руху. Більше того, за його страховку ви сплатите набагато менше, ніж за страховку нового. Витрати на ремонт авто також нижчі. Вони зазвичай не використовуються сучасні технології чи складну електроніку, яку може відремонтувати звичайний механік. Доступність запчастин для старих автомобілів також набагато вища.

Які переваги у нових електромобілів?

Новий автомобіль - це насамперед знак престижу та багатства, а також набагато більшого комфорту та зручності водіння. Більше того, нові авто продаються з гарантією, а це означає, що технічні несправності, які виникають дуже рідко, усуваються безкоштовно. Ще однією перевагою є те, що вони відповідають суворим стандартам безпеки завдяки сучасним технологіям і рішенням, що застосовуються в них. Вибираючи новий електровтомобіль, у вас також з'являється можливість вибрати окремі його елементи та адаптувати їх до своїх уподобань. В автосалоні нових автомобілів ви можете вибрати версію колір кузова, параметри безпеки, а також елементи, які відповідають за комфорт водіння. Сучасні бортові технології, такі як GPS-навігація та бортовий комп'ютер, також входять до стандартної комплектації нових електромобілів. Зрештою, новий автомобіль набагато дешевший в експлуатації.