З ожирінням і поширеними проблемами шлунково-кишкового тракту мимоволі доводиться стикатися багатомільйонної аудиторії людей, якій при активній боротьбі із зайвими кілограмами не обійтися без отримання змістовної консультації талановитого та здатного дієтолога. Респектабельним медичним центром «Beautycom» пропонується повноцінна та змістовна консультація дієтолога, яка полягає у наданні конкретної практичної допомоги.

У чому полягає практична користь підтримки від дієтолога?

Маючи вузькоспрямовані знання та унікальні навички, відповідальний дієтолог займеться реалізацією наступних завдань:

  • побудовою докладного та всеосяжного розкладу індивідуальної дієти для людини;
  • ретельною перевіркою поточного фізіологічного стану та патологій здоров'я;
  • деталізованим вивченням ситуації та збиранням анамнезу;
  • визначенням індексу маси тіла.

Окрім перерахованих вище дій можна розраховувати на встановлення ризиків для здоров'я за результатами обстеження, а також призначення клінічного мінімуму. Зайва вага виступає як серйозне джерело небезпеки для серця та інших органів, тому своєчасне звернення за авторитетною підтримкою може стати справжнім порятунком для життя та здоров'я.

Привілегії професійної підтримки відповідального дієтолога

Записатися на консультацію до дієтолога можна в онлайн-режимі або по телефону. Фахівці стануть вірним путівником у безпосередньому усуненні проблем, що стосуються зовнішності та здоров'я. Призначення дієти набуває особливої ​​актуальності в ситуаціях, пов'язаних із суттєвим зниженням захисних сил організму. Поширені показання для звернення до дієтолога представлені частими стресами та зниженим тонусом м'язів.

Експерт, який регулярно вдосконалює кваліфікаційний рівень, здатний самостійно визначити індивідуальний план харчування для дієвого схуднення з вражаючими та приголомшливими результатами. У середньому тривалість первинного огляду сягає 90 хвилин. Обстеження супроводжується проведенням діагностики, призначенням додаткових аналізів та визначенням чітких позицій меню. Дієтолог допоможе знизити вагу, привести в норму харчовий режим, відновитися після народження дитини, а також домогтися усунення гормонального дисбалансу.

Не упускайте можливості звернення до перевіреного дієтолога, який стане незамінним і вірним помічником у продуктивній боротьбі із ситуацією ожиріння.

Можливі протипоказання, проконсультуйтеся з фахівцем.