Якщо ви вперше відвідали українську столицю та маєте невеликий час на вивчення пам'яток, то найкраще скористатися оглядовими майданчиками та насолодитися дивовижним панорамним видом Києва. В даній статі пропонується перелік найкращих оглядових місць міста, звідки можна насолодитися пишнотою європейської столиці та отримати масу яскравих вражень.

Відвідаємо Ботанічний сад

Помилуватися безкрайніми просторами Дніпра, а також архітектурою Видубицького монастиря, можна з одного з оглядових майданчиків, що знаходиться в Ботанічному саду імені Гришка. Звідси ви зможете побачити Дарницькі мости, частину старого міста, а також інші історичні будівлі та споруди. Крім того, можна поблукати величезним ботанічним садом і познайомитися з різноманітними представниками флори. Варто відзначити, що ціна для відвідування даного об'єкту дуже демократична і доступна для кожного.

Майданчик для фотосесії

Володимирська гірка є одним із найзначніших та найвідоміших місць, які відвідують кияни та гості міста. Звідси відкривається величність Дніпра, а також надзвичайно мальовничий краєвид на Поділ та Труханів острів. На цій локації можна знайти багато красивих та видовищних об'єктів для власної фотосесії, а також поблукати стежками та помилуватися красою природи. Любителі екстриму можуть вирушити на монумент "Батьківщина-мати" на якому розміщені аж два оглядові майданчики, причому на різній висоті: тридцять сім метрів від землі і дев'яносто один. Для кращого огляду околиць рекомендується скористатися військовими біноклями, які наближають об'єкти та скорочують відстань у тридцять разів.

Мандруємо з родиною

Замкова гора, Софійська дзвіниця, парк Вічної Слави та житловий комплекс Олександрівський - це лише найвидовищніші місця, які обов'язково має відвідати кожен мандрівник, який знаходиться у Києві. Велика кількість і різноманітність подібних висотних об'єктів дозволяє вибрати локацію найпереконливішим романтикам, щоб отримати величезне задоволення, масу емоцій та позитиву, а також порадувати своїх близьких, коханих та друзів. Можна підібрати об'єкт для відвідування всією сім'єю, щоб потім довго згадувати та обговорювати побачені краєвиди.