Усі батьки прагнуть придбати для свого чада найкращу розвиваючу іграшку. До підбору таких товарів ставляться трепетно, оскільки він має обов'язково чогось вчити. Але і з точки зору безпеки, іграшка не повинна представляти будь-яку загрозу для дитини. Особливо, якщо це малюк.

Саме для таких батьків створено дитячий інтернет-магазин розвиваючих іграшок Children Secrets. Як ексклюзивний дистриб'ютор іспанського бренду товарів для навчання та розвитку дітей Miniland Educational і працюючи з іншими європейськими брендами, співробітники магазину завжди точно знають яку іграшку рекомендувати батькам.

В асортименті магазину можна знайти логічні ігри для дітей з 12 місяців, прості математичні ігри для знайомства з основами рахунку. Це і тинграм, лічильні палички, соробан, абакус на різний вік. Пазли для найменших та старших діток. Особлива увага приділяється іграм щодо розвитку пам'яті та уваги. Крім того, тут можна знайти іспанські ароматизовані ляльки та одяг для них, розмальовки, лабіринти, набори для малювання та багато іншого.

У Children Secrets усі товари перевіряються та підбираються особисто. Кожна навчальна іграшка вивчається практично. Ії розбирають, граються тощо. Тому, якщо ви запитаєте у співробітника, як користуватися будь-якою іграшкою з асортименту магазину, то обов’язково отримайте відповідь на своє запитання. Більш того, у магазині ви можете знайти товари та інших світових брендів, таких як Mideer, Lilliputiens, Janod, Sophie La Girafe, Melissa & Doug та інші. Усі товари мають офіційну гарантію в Україні.

офис Children Secrets

Головні переваги магазину:
  • Усі іграшки, які Ви бачите на сайті, мають офіційну гарантію та відповідають усім стандартам безпеки;
  • Гарантія низьких цін, вигідні пропозиції знижок;
  • Дуже швидка доставка та зручна система оплати. Доступний та накладений платіж та оплата карткою "Пакунок Малюка";
  • Можна підібрати оригінальні подарунки дітям: товари для новонароджених, іграшки для малюків, конструктори, м'які іграшки, пазли, набори для творчості, машинки та багато іншого;
  • Унікальні навчальні та розвиваючі іграшки;
  • Грамотна та докладна консультація від співробітників магазину.
В інтернет-магазині дитячих товарів Children Secrets точно знають, що подарувати дитині!
Телефон: +38 096 0030 614
Email: info@children-secrets.com.ua
Соцмережі: Instagram