Якщо перед вами постало питання, які плавки обрати для басейну та/або пляжу у цьому сезоні, пропонуємо ознайомитися з актуальними трендами. Але перед цим акцентуємо на основному, на тому, що не підвладне часу, чим чоловіки найімовірніше ніколи не стануть нехтувати обираючи пляжно-басейний одяг.

Якість та зручність – незмінні критерії вибору чоловічих плавок

Саме якісні плавки, які дозволяють відчувати себе комфортно і впевнено, посідають лідерські позиції у будь-яких рейтингах, й не лише 2022 року. Так було роки і десятиліття тому. Відповідна тенденція найімовірніше збережеться й в майбутньому.

Як ви здогадуєтеся, далеко не кожен сучасний виробник забезпечує якість і комфорт своїх виробів на найвищому рівні. Тому починати обирати рекомендуємо саме з бренду. Не помилитеся тут – отримаєте те, що гарантовано порадує відчуттями при носінні та іншими експлуатаційними характеристиками.

Хочете підказку? До вашої уваги – плавки Atlantic. Кожна модель відповідає високим стандартам якості, виготовляється зі спеціальних матеріалів. Фасон та елементи крою продумуються до дрібниць, аби кожне відвідування басейну, кожен раз перебування на пляжі супроводжувались лише найкращими враженнями. При цьому виробник піклується й про сучасний вигляд, стильний дизайн, забезпечуючи гармонічність та актуальність усіх аспектів. Купити чоловічі плавки Атлантік у цьому чи в будь-якому іншому сезоні – не прогадати.

Плавки для пляжу і басейну: популярні фасони та дизайни

Тепер безпосередньо розглянемо, які цьогорічні тенденції допоможуть виглядати модно та сучасно.

Збираючись на пляж, надайте перевагу вільнішому покрою. Плавки-шорти різної довжини – те що треба. Стосовно кольорової гами… Класичні однотонні моделі (чорні, темно-сині, сірі) цього року не втратили актуальності. Проте їм склали неабияку конкуренцію яскраві колірні рішення (червоні, жовті, блакитні та інші). Не лишайте поза увагою плавки з принтами, акцентними кишенями, ременями чи іншими деталями. У цьому пляжному сезоні на піку популярності – дизайни з непересічними елементами.

Що стосується басейну, то ситуація схожа: цікавий компонент (смужка, принт, напис абощо) – і ви йдете в ногу з часом. Проте тут ми рекомендуємо зосереджуватися на функціональних параметрах. Тканина має швидко сохнути, добре реагувати на басейну воду, не втрачати вигляд при частих праннях. Фасон повинен сприяти максимальній свободі руху. Боксери і сліпи з поліестеру або поліаміду та еластану – безпрограшний вибір.

Готові обирати? Заходьте в каталог чоловічих плавок Atlantic на сайті «Le Confort» – знайдете чимало вартих уваги пропозицій. Якісних, зручних, практичних, стильних та оригінальних. Вибирайте плавки чоловічі з найкращих варіантів на українському ринку в 2022 році!