STATUS STYLE

Гліттер – це щось нове, чи добре забуте старе?

В 90-х було дуже популярно бути яскравим. Жінки та чоловіки робили стильні пишні зачіски, яскраві макіяжі та додавали до образу цікаві аксесуари. Час йде, а мода як ми знаємо - циклічна, проте сьогодні модниці замість малинової куртки обирають яскравий та блискучий макіяж, при створенні якого використовують гліттер. 

В моду гліттер ввійшов зовсім нещодавно і саме завдяки модницям які використовують його в б'юті-індустрії. За допомогою нього роблять оригінальні  макіяжі, манікюр, приклеюють на шіру та волосся. В більшості товарів для жіночої краси гліттер входить вже до складу, як наприклад тіні, хайлайтери, лаки для нігтів, але ті хто хочуть створити щось індивідуальне додають гліттер https://100idey.com.ua/dekor-ua/glitter-bliskitki-ua самостійно до своїх образів. Проте, окрім використання в б'юті-індустрії гліттер також знайшов своє місце на поприщі декорування та оздоблення.

                 

Ідеї додавання гліттеру в хенд-мейд вироби:

  1. оздоблення прикрас,
  2. створення аксесуарів,
  3. прикрашання листівок,
  4. декорування одягу.

Використання гліттеру в рукоділлі та творчості допоможе створити за лічені хвилини справжній витвір мистецтва. За допомогою трафаретів https://100idey.com.ua/osnovi-ta-instrumenti-ua/trafareti-ua та глітера можна дуже швидко робити блискучі дизайни на всіх поверхнях. Його можна обрати за розміром частинок, кольором, формою та  відповідно врахувати місце куди ви будете наносити гліттер. 

Правела поводження з гліттером

В роботі з гліттером потрібно знати та запам'ятати кілька правел користування. Це дуже дрібний, сухий, розсипчатий мателіал який легко можна здути подихом вітру, тому при нанесенні гліттера на будь-яку поверхню використовують допоміжний клейкий матеріал який буде тримати блискітки.

За допомогою гліттера можна створювати неймовірні образи додаючи блиску до вашого зовнішнього вигляду.