Чого тільки не зробиш для блондинки своєї мрії. Що ви маєте знати? Процедура висвітлення волосся не байдужа до їх стану. Видалення природного пігменту з пасм порушує їх структуру - при неправильному проведенні воно може пошкодити пасма. Дотримуйтесь декількох правил:

  1. Не ставте питанням, як освітлити волосся природним шляхом або як його пофарбувати в домашніх умовах - вибирайте перевірену перукарню.
  2. Світле волосся потребує правильного догляду. Зверніть увагу на косметику, багату активними компонентами, і на спосіб розчісування та миття пасм.
  3. Після освітлення волосся необхідно захистити його від шкідливих факторів, а якщо ви користуєтеся плойкою або випрямлячем, завжди пам'ятайте про термозахист.

Як працює відбілювання волосся?

Процес знебарвлення полягає у розтині кутикули волосся відповідним препаратом та видаленні з них пігменту. Втручання в структуру волосся може призвести до їх пошкодження, тому краще довірити це перевіреному перукарю. Залежно від вихідного кольору, попереднього фарбування волосся або його натурального відтінку, освітлення може проходити в кілька відвідувань. Це відповідальна процедура, тому:

  • досвідчений перукар починає з обережного освітлення однієї смужки, що дозволить вам перевірити, скільки зустрічей на нас чекає на шляху до досягнення кольору вашої мрії,
  • якщо у вас темне волосся, можливо вам доведеться набратися терпіння, але завдяки інноваційному фарбуванню Mounir це не обов'язково. Дозволяє освітлити темне волосся до платинового блонду навіть за одне відвідування. запишіться на тест на освітлення до салону краси FAST LINE STUDIO. Це фарбування
  • справжня революція - використовувані для нього препарати надзвичайно делікатні і виявляють властивості, що доглядають, завдяки чому не пошкоджують пасма.

Освітлення волосся методом Муніра дозволяє отримати красивий, інтенсивний відтінок навіть дуже світлого блонди, який не забарвить небажані тони.

Правильний догляд за знебарвленим волоссям дуже важливий

Освітлені пасма більш схильні до пошкоджень, тому звертайтеся з ними вкрай обережно. Почнемо з розплутування - заняття, від якого легко втратити терпіння і яке впливає на фарбоване волосся. Почніть із кінчиків, потім переходьте до вищих ділянок волосся. Не тягніть та розчісуйте їх одним рухом вгору-вниз, завдяки цьому ви уникнете пошкодження пасм. Спробуйте розплутати ковтуни пальцями — у разі пасм із високою схильністю до сплутування використовуйте спрей-кондиціонер.

Засоби для догляду за волоссям також повинні дбати про шкіру голови. Найкраще підійдуть професійні продукти з натуральними інгредієнтами, створені спеціально для фарбованого волосся. Наносите кондиціонер після кожного миття, а раз на тиждень використовуйте глибоко живильну маску, що зволожує. Ви також можете скористатись спеціалізованими регенеративними процедурами у салоні краси FAST LINE STUDIO.