Незважаючи на те, що екрани телефонів стають все міцнішими, вони, як і раніше, дуже вразливі при ударах і падіннях. Ви, напевно, пошкодили дисплей свого телефону або знаєте когось, з ким це сталося. До того ж, ремонт може бути дуже дорогим: адже за заміну екрану професіонали просять кругленьку цифру. На цьому можна заощадити, оскільки на сайті https://itsell.ua/uk є кілька ефективних рішень для безпеки телефону. Будь то гнучка плівка, загартоване скло або чохол, у цьому посібнику представлені різні рішення для захисту екрана вашого смартфону за набагато нижчою ціною.

Загартоване скло

Захисне скло для телефонів, – мабуть, найкраще з можливих рішень. У будь-якому випадку загартоване скло є альтернативою з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Ви зможете захистити дисплей від падінь та ударів, а також зберегти свій пристрій в цілості. Однак його необхідно замінити після сильного удару, якщо з'являться тріщини.

Гнучка плівка

Найдешевший варіант, але й найменш надійний. Гнучкі плівки дуже корисні для запобігання подряпинам і утворенню відбитків пальців, але вони не будуть настільки ефективними у разі падіння або удару. І не забудьте приділити особливу увагу встановленню захисної плівки, намагаючись не створювати бульбашок повітря.

Чохол

Пропонуючи повний захист, чохол, мабуть, найкращий спосіб зберегти ваш пристрій цілим. Він може мати різну форму, але не всі моделі закриватимуть передню частину. Однак при використанні смартфону з будь-яким чохлом – екран стає вразливим. Тому потрібно бути дуже обережним, коли кришка чохла відкрита, оскільки дисплей буде оголений. Чохли виготовляються з матеріалів, що іноді сильно відрізняються один від одного. Не всі мають однакові захисні властивості. Силікон, наприклад, служить дуже довго і менш тендітний, ніж пластик. Він краще поглинає удари. Силікон також менш слизький. Він забезпечує найкраще зчеплення. А дуже елегантна шкіра не так добре захищає, але дозволяє виготовляти дуже красиві чохли, що огортають весь телефон. Гелеві чохли для телефонів, як правило, тонкі та легкі. Вони доступні в різних кольорах і мають матову чи глянсову поверхню. Ці аксесуари дуже стійкі до ударів та подряпин і дуже довговічні. Вони не тріскаються. Купити чохол для телефону можна в інтернет-магазині ITSELL. Доставка здійснюється в будь-яку, доступну для поштових операторів, точку України. У Києві та Одесі можлива кур'єрська доставка.