Елегантна сорочка, добре скроєний жакет, шикарні штани зі складкою та туфлі з полірованої шкіри – атрибути кожного джентльмена. Однак визначник справжнього шику лежить глибше. Ми дізнаємося елегантність по деталях, а не по видимій з першого погляду білій сорочці.

Для хорошого самопочуття чоловік повинен піклуватися про правильну спідню білизну завжди і скрізь - у душі, в тренажерному залі та басейні, в роздягальні, а також у власній спальні та ванній кімнаті важливі зручні чоловічі труси. Елегантність не знає, що таке вихідний, тим більше що від грамотно підібраної спідньої білизни залежить ще й зручність і комфорт чоловіка, що його носить.

Типи чоловічих трусів в інтернет магазині нижньої білизни MAN's SET

В цьому магазині ви знайдете:

  • труси – для традиціоналістів,
  • боксери – для любителів комфорту,
  • шорти – для наречених,
  • чоловічі стрінги – для сміливих,
  • танго – для новаторів,
  • ляжні шорти/плавки – для відпочиваючих,
  • труси боксери анатомічні.

Труси – для традиціоналістів

Найбільш типова і традиційна, але досі найпопулярніша модель спідньої білизни. Їх носять чоловіки, незалежно від віку, ваги та способу життя. На ринку є безліч огранок, у кожної з яких є свої послідовники. Розрізняються вони в основному розташуванням швів і формою шматків тканини, з яких вони пошиті.

Багато чоловіків віддають перевагу безшовним трусам, зшитим з одного шматка матеріалу, які забезпечують максимальний комфорт. Шов не може якимось чином стискати або викликати дискомфорт. Придбати подібну модель варто, особливо в разі поїздки або необхідності довго носити нижню білизну. Безшовні труси також не виділятимуться у випадку костюмів або тонких літніх штанів.

Боксери – для любителів комфорту

Другим за популярністю фасоном є шорти-боксери. Чоловіки можуть вибирати з моделей, що пропонують різний ступінь посадки:

  1. Максимально облягаючі. Вони щільно облягають тіло.
  2. Вільні моделі, що вільно стикаються зі шкірою.

Вузькі труси-боксери більше схожі на труси зі штанинами. Багато чоловіків вважають, що, крім професійної спортивної білизни, саме вона забезпечує найбільший комфорт під час занять спортом.

Однак велика група чоловіків віддає перевагу більш вільним моделям. Крім естетичних переваг, вони ще й більш повітряні, що особливо важливо влітку. Однак їх категорично не рекомендується вдягати перед тренуванням.

Ноги можуть бути дуже вкороченими і закінчуватись трохи нижче сідниць, але на ринку ми також можемо знайти моделі з сильним подовженням ніг. Боксери мають рожеву обробку спереду. Частина має виріз у вигляді стійки, що полегшує користування туалетом.