Орнамент української вишиванки має вікову історію. Завдяки злагодженій роботі команди компанії HISTROV, вдалося дістати з скриньок посаг, який збирався протягом тривалого часу. Такі орнаменти можна побачити на килимах, рушниках, сукнях, хустках. В результаті кожен елемент був ретельно оброблений та перенесений на нові колекції національного одягу, який вже давно став базою сучасного гардеробу.

Дизайнер TATIANA Shchurova взяв за основу старі вишиванки, які пройшли певний процес модернізації. Удосконалені вироби вже давно стали трендом нового сезону. Тому українські стилісти демонструють, як правильно підбирати гардероб з огляду на особливості вишитих старовинних малюнків.

Як створити неймовірний образ разом із новими вишиванками?

Представлені вишиванки від компанії HISTROV – це незаперечна класика як для чоловіків, так і для жінок.

Враховуючи таку особливість, вони чудово поєднуються з різними елементами сучасного гардеробу:

Джинси та вишиванка – ідеальне молодіжне поєднання для чоловічого та жіночого образу. Вишиті сорочки чудово виглядають як з вузькими, так і з прямими джинсами блакитного, темно-синього, сірого або чорного кольору.

Вишиванка жіноча та легінси – сорочка у вигляді туніки буде чудово виглядати разом з довгими легінсами (бажано обирати однотонні моделі). Найкраще обрати сорочки, які перегукуватимуться з кольором легінсів або з їхніми візерунками.

Вишиванки та ділові костюми – такі образи особливо популярні серед чоловіків, але останнім часом можна помітити дані поєднання і в жіночому гардеробі. Головне правило: обирайте строгі та однотонні сорочки з непомітними орнаментом.

Використання таких вишиванок не має жодних обмежень по сезону: правильно підібрані елементи гардеробу дозволяють бути стильними і спекотним літом, і холодною зимою.

Аксесуари до вишиванки

Команда компанії HISTROV підібрала оригінальний український орнамент для вишиванки, який поєднується з різноманітними аксесуарами для створення образу на будь-який випадок.

Серед найпоширеніших видів аксесуарів варто зазначити:

Сумки. Класичний образ з однотонною вишиванкою не обходиться без клатчу. Літній образ доповнюють етнічні торби на зав’язках.

Прикраси. Вишиванка для українців сама по собі вже є прикрасою, тому підбирати такі аксесуари потрібно акуратно, щоб не перевантажувати образ.

Залежно від випадку та стилю, відмінним доповненням до вишиванки є пояс або тонкий ремінець з українським орнаментом.

Всі вищеперераховані образи можна зібрати в нашому магазині, скориставшись допомогою досвідчених стилістів і дизайнерів. В результаті вдасться підготувати один або відразу кілька образів для різних ситуацій та подій.