Цьогоріч Міська щорічна художня виставка, започаткована Департаментом культури Харківської міської ради та Школою сучасних театрально-сценічних напрямів, стала ювілейною.

206 робіт, що увійшли до експозиції – це найкращі роботи творчої художньої учнівської і викладацької спільноти за п’ять років існування, виконані у найрізноманітніших техніках і матеріалах.

Коло авторів складає 133 учасника. Серед них: незмінний організатор цього заходу Школа сучасних театрально-сценічних напрямів, Харківська дитяча художня школа №1 ім. І.Ю. Рєпіна, Дитяча художня школа №2 ім. П.О. Левченка, Дитяча художня школа №3, Дитяча школа мистецтв №6, Дитяча школа мистецтв №7, Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості, Харківський приватний академічний художній ліцей Харківської області.

Цього року виставка має особливо важливе значення. У ці нелегкі часи випробувань, які переживає наша країна, Харків мужньо проявляє свою стійкість та витримку.

Роботи авторів, що представлені в експозиції, допоможуть нам поринути в історію міста, побачити красу, відчути його атмосферу та велич. А деякі факти з життя Харкова стануть справжнім відкриттям не тільки для дослідників, а й для глядачів віртуальної виставки.

Запрошуємо всіх бажаючих здійснити прогулянку у віртуальному галерейному просторі, де ви побачите вулиці, парки, будівлі та визначні місця Харкова!

Переглянути роботи:

“Діти (8-12 років)”
“Діти (12-14 років)”
“Молодь (16+)”
“Викладачі”