Ви плануєте, як провести вихідні чи сімейне свято? Ще не визначилися, куди запросити свою кохану дівчину? Ви прагнете цікавого та оригінального відпочинку разом із друзями чи родиною? Звичайно, ви можете обрати серед безлічі варіантів. Та дуже часто все закінчується банальними посиденьками у кафе чи ресторані, про які відвідувачі забувають уже на наступний день. Пропонуємо скористатися цікавим та змістовним видом дозвілля - орендувати яхту для веселої подорожі. Замість задушливого ресторану чи звичайного пікніка за містом вибирайте альтернативу - прокат яхти в компанії KATERA.UA, де ви можете вибрати будь-які моделі на свій смак.

Переваги відпочинку на яхті

Мешканці великих міст часто страждають від браку свіжого повітря, дефіциту тиші та спокійної величі природи. Вирватися із кам'яних джунглів та відпочити серед мальовничих дніпровських пейзажів - від такої ідеї дуже важко відмовитися. Якщо ж ви прагнете, щоб відпочинок на природі поєднувався із швидкістю, пригодами та безмежним відчуттям свободи, радимо зробити замовлення катера у Києві.

Переваги такого відпочинку:

  • користь свіжого повітря та позитивних емоцій для фізичного здоров'я та психологічного самопочуття;
  • отримання нового незабутнього досвіду та заряду енергії;
  • можливість провести вільний час з рідними чи близькими друзями;
  • особлива романтична атмосфера річкових подорожей;
  • поєднання яскравих почуттів від швидкісної подорожі із можливістю купання та прийняття сонячних ванн;
  • можливість зробити атмосферні фото із панорамними видами на місто та дніпровські схили;
  • отримання цікавої інформації про історію навколишніх міст.

Річкова подорож та відпочинок на яхті - це не лише спілкування з природою. При бажанні можна замовити додаткові послуги, серед них організація вечірки чи дискотеки, влаштування фуршету чи пікніка, замовлення музичного супроводу, конкурсів, змагань та будь-яких інших розважальних програм на ваш вибір.

У подорож на яхті доречно відправитися у будь-якому супроводі. Це можуть бути ваші друзі чи колеги по роботі, ваша родина чи ділові партнери. Великою популярністю користується відпочинок на яхті із коханою людиною, коли весь світ належить лише вам.

Де і як замовити прокат яхти

Якщо ви вже чітко вирішили обрати саме такий вид дозвілля, радимо не відкладати ваше рішення та вибрати плавзасіб прямо зараз. Сьогодні такі послуги надаються багатьма сервісами, у тому числі компанією Katera.UA, але зробити правильний вибір інколи буває важко. Важливо вибрати яхту, яка відповідає кількості ваших гостей, є комфортною та абсолютно безпечною.

Дуже добре, якщо ви попередньо оглянете судно з метою оцінки його рівня комфорту. Замовлення додаткових послуг заздалегідь також допоможе уникнути неприємних сюрпризів під час самої подорожі. Врахування деталей зробить ваш відпочинок дійсно яскравим та незабутнім, про що ви ще довго згадуватимете, милуючись фото зимовими вечорами.