У холодильному обладнанні для ресторанів зазвичай в першу чергу згадується холодильний стіл https://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-i-morozilni-stoli.html та холодильна шафа https://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-shafi.html. Вони задовольняють потреби закладу в охолодженні або зберіганні продуктів.
Яка повинна бути холодильна шафа
-
Основним фактором вибору є контроль температури. Більшість холодильних вітрин забезпечують діапазон температур від охолодження до замерзання. У ресторані найчастіше використовують температуру від 2 до 8º C. Таким чином збільшується термін придатності, а продукти не висихають.
-
Розмір шафи залежить від наявного простору та кількості продуктів, які ви бажаєте або повинні розмістити. Електрична енергія, яку буде споживати обладнання, також залежить від розміру. На ринку можна знайти шафи з різним ступенем енергоефективності.
-
Для демонстрації та зберігання харчових продуктів у належному стані холодильник повинен легко чиститися. Таким чином, ви зможете запобігти накопиченню бактерій, що несе ризик. Нержавіюча сталь і скло зазвичай є найбільш стандартизованими матеріалами.
Складіть порівняльний перелік матеріалів, енергоспоживання, засобів очищення та обслуговування, гарантії, форм і способів оплати та інших характеристик різних моделей. Аспект дизайну також важливий, особливо коли шафа знаходиться на виду у ваших клієнтів.
Що покупцям важливо знати про холодильні столи
Холодильні столи – це обладнання, яке об’єднує корисну робочу поверхню та гарне рішення для зберігання їжі. Ці прилади зазвичай виготовлені зі сталевого сплаву. Столи доступні в різних розмірах і конструюються з металевими або скляними дверцями та додатковими шафами. Таким чином, вони призначені для задоволення будь-яких потреб.
Переваги холодильних столів:
-
дозволяють максимально ефективно використовувати простір;
-
економлять час і зусилля для приготування та зберігання страв;
-
дозволяють організувати постійне виробництво, без перерв;
-
гарантують безпечність харчових продуктів.
Крім того обладнання має високу енергоефективність.
Як обрати холодильний стіл для ресторану
При покупці обладнання треба звернути увагу на наступні характеристики.
-
Глибина. В асортименті є різні типи моделей залежно від їх глибини. Наприклад, стіл глибиною 60 см - закусочний, стіл глибиною 70 см - гастро, стіл глибиною 80 см - кондитерський.
-
Перед вибором промислового стола дуже важливо врахувати умови навколишнього середовища, а саме температуру і вологість у приміщенні.
-
Ізоляційні якості. Матеріал, який найчастіше ізолює професійне обладнання – це поліуретан. Від товщини й щільності утеплювача буде залежати ступінь ізоляції стола та його технічні властивості.
Холодні столи повинні дихати. Для цього вони мають решітки або отвори в листовому металі прямо під термостатом, через які внутрішній вентилятор втягує повітря з навколишнього середовища. Ці решітки або отвори завжди повинні бути вільними від перешкод, щоб процес охолодження відбувався з повною гарантією. Компанія «Торгоборуд» пропонує різноманітне холодильне обладнання: шафи, столи, морозилки шокової заморозки, фризери для морозива та інше.