STATUS STYLE

Холодильні шафи та столи – як обрати обладнання для ресторану

У холодильному обладнанні для ресторанів зазвичай в першу чергу згадується холодильний стіл https://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-i-morozilni-stoli.html та холодильна шафа https://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-shafi.html. Вони задовольняють потреби закладу в охолодженні або зберіганні продуктів.

Яка повинна бути холодильна шафа

Питання, яке ви можете задати собі, облаштовуючи ресторан – це який повинен бути холодильник-шафа.

Складіть порівняльний перелік матеріалів, енергоспоживання, засобів очищення та обслуговування, гарантії, форм і способів оплати та інших характеристик різних моделей. Аспект дизайну також важливий, особливо коли шафа знаходиться на виду у ваших клієнтів.

Що покупцям важливо знати про холодильні столи

Холодильні столи – це обладнання, яке об’єднує корисну робочу поверхню та гарне рішення для зберігання їжі. Ці прилади зазвичай виготовлені зі сталевого сплаву. Столи доступні в різних розмірах і конструюються з металевими або скляними дверцями та додатковими шафами. Таким чином, вони призначені для задоволення будь-яких потреб.

Переваги холодильних столів:

Крім того обладнання має високу енергоефективність.

Як обрати холодильний стіл для ресторану

При покупці обладнання треба звернути увагу на наступні характеристики.

Холодні столи повинні дихати. Для цього вони мають решітки або отвори в листовому металі прямо під термостатом, через які внутрішній вентилятор втягує повітря з навколишнього середовища. Ці решітки або отвори завжди повинні бути вільними від перешкод, щоб процес охолодження відбувався з повною гарантією. Компанія «Торгоборуд» пропонує різноманітне холодильне обладнання: шафи, столи, морозилки шокової заморозки, фризери для морозива та інше.