Довгий час вважалося, що мотоцикли із китайськими назвами просто не створені для серйозного мотоциклетного спорту. Однак у наші дні оглядачі та ентузіасти, що не дивно, скасовують свої колишні вердикти щодо них. Сьогодні китайський мотоцикл 250 кубів може конкурувати з відмінними характеристиками та продуктивністю, зберігаючи при цьому розумну вартість.

Звичайно, китайські бренди тривалий час були зосереджені на виробництві невеликих одноциліндрових мотоциклів, які використовувалися лише для перевезення. Деякі китайські мотоциклетні двигуни були клонами на основі одноциліндрових двигунів Honda Cub, Honda CG та Honda 400. Інші були засновані на конструкції Yamaha.

Відродження китайських мотоциклів

Продажі китайських мотоциклів зростають у всьому світі. Вони легші та менші, ніж більшість інших мотоциклів, доступних в Україні, але відрізняються надійністю та низькою вартістю. Китайська промисловість удосконалила свої навички виготовлення двигунів, активізувавши зусилля щодо створення багатоциліндрових двигунів великої потужності, які стали швидшими, як і їхні західні аналоги.

В результаті вони привабливіші для нових гонщиків і мають гарну якість. Проблема низької якості китайських мотоциклів давно минула. Китайська мотоциклетна промисловість досягла глобального масштабу з допомогою впровадження сучасних методів виробництва. Нині Китай є основним джерелом запчастин для великих виробників мотоциклів по всьому світу.

Переваги 250-кубових мотоциклів від інтернет-магазину Мотозона

Китайські мотоцикли Hornet Dakar 250cc, Shineray XY 250GY-6C Light, представлені на сайті MotoZONA, служать довго при правильному догляді. Крім того, що вони дешеві, вони також мають дуже низькі витрати на обслуговування.

Коли доходить до китайських мотоциклів, варіанти величезні. Зараз в каталозі магазину представлено багато якісних моделей різних китайських виробників. Варто звернути увагу на китайські бренди мотоциклів, такі як Lifan, Musstang, Shineray, особливо якщо ви новачок, який усвідомлює свої витрати, або досвідчений гонщик, який віддає перевагу мотоциклам з малим робочим об'ємом та класичним стилем. А багато хто з нас просто хоче добре провести час на чомусь доступному, що не зламається і не виглядатиме смішно.