З 2019 року в Україні, активно практикується онлайн навчання, з кожним роком його поліпшують, удосконалюють, вигадують найновіші і простіші освітні програми, щоб дітлахам було легше, але дивлячись на це навчання, ми – батьки та вчителі, бачимо, що діти відволікаються, не розуміють або соромляться перепитати, і що ж робити, якщо не можна відставати та пропускати освіту з самого малечку, а що робити випускним класам у яких на носі ДПА та ЗНО? Спостерігаючи за тим, як дітям тяжко навчатись, як мало часу їм дають на розуміння програми, було вирішено спростити життя усім і дітям і батькам, школа «Unicorn School» - це революційна та дистанційна школа, з інноваційною освітньою програмою та адекватною оцінкою знань. Тут вчителі не змушують навчатись школярів насильно – це не цікаво, та діти принципово не захочуть вчитися, ми набагато хитріші, освітня програма онлайн-навчання - це комп’ютерні онлайн-ігри для учнів 5-11 класів, наші вчителі також оцінюють знання учнів і проводять додаткові заняття, з англійської мови, математики і інших предметів – це як репетиторство, що теж є зручним для вас та дітей. У «Unicorn School» працюють тільки висококваліфіковані вчителі, які розробляли власну методику освіти для навчання в онлайн-школі разом з доктором педагогічних наук Дмитром Корчевським, їх методика полягає у мотивації та прагненні вчитися, дітям пропонується онлайн-гра, звісно зв’язана з тим чи іншим предметом, де дитина буде зосереджено проходити її отримуючи бажаний результат та знання.

Переваги «Unicorn School»

Багато питань, чому саме «Unicorn School» обирають клієнти? І чим «Unicorn School» відрізняється від звичайної дистанційної школи? Все дуже просто:
  • Дитина отримує якісну освіту, їй завжди допоможуть і пояснять все, стільки разів скільки буде потрібно;
  • Наші вчителі «на одній хвилі» з учнями;
  • Постійна підтримка кураторів та психолога , якщо це потрібно, та додаткові заняття з різних предметів;
  • Навчання через цікаву гру.
Також «Unicorn School», буде цікава та корисна учням, які вже обрали майбутню професію, бо тоді підготовку буде тільки з тих предметів для цієї професії, які потрібні саме там. Потрібен репетитор англійської мови онлайн? Тоді вам точно треба сюди.І ще про головне, «Unicorn School» допомагає учням підтягнути знання з окремих предметів, поглибити знання з більш цікавих предметів, якщо дитина втратила інтерес до навчання, інтернет-школа це виправить, покаже інші цікаві сторони з тих прикметив до яких зникла цікавість.