Боді - популярний одяг для маленької дитини, без якої не обходиться жодна сучасна мама. Що таке боді для малюків, як правильно вибрати та надягати виріб на малюка – розглянемо далі.

Що таке боді

Отже, боді – це комфортні речі для маленьких дітей, які прийшли на зміну сорочечкам, незручним і для батьків, і для новонароджених. Традиційні сорочечки гарні тільки коли малюк спокійно лежить сповиваним. Але сучасні мами давно відмовилися від пелюшок і сорочечок, та й малюки люблять «свободу» з перших днів життя, щоб активувати, рухати ручками та ніжками та пізнавати навколишній світ. Що відбувається з сорочкою під час неспання дитини? Вона задирається, збирається складкою в області пахв і викликає невдоволення у малюка. У випадку боді всі ці неприємні моменти виключені завдяки особливостям крою та наявності функціональних застібок. Боді акуратно сідає по тілу, не сповзає за будь-якої активності, ніде не тисне і не обмежує руху дитини.

Асортимент боді для новонароджених дівчаток та хлопчиків у інтернет-мгазині Baby Shops дозволяє підібрати ідеальний варіант для дитини на будь-які пори року та на будь який віковий період:

  • моделі з довгим та коротким рукавом;
  • на кнопочках або блискавці;
  • однотонні та кольорові та багато інших.

Особливості боді для новонароджених

Основні та найважливіші переваги боді перед іншим одягом для новонароджених – надійна фіксація на тілі та зручність одягання та роздягання дитини. Кнопочки, гудзики або зав'язки надійно утримують боді на тілі і розташовані таким чином, що не натирають шкіру малюка при найактивніших рухах. Завдяки низу, що розстібається, передній частині або плічкам річ ​​легко одягнути і зняти, не завдаючи малюкові незручності і дискомфорту. Поміняти підгузник, коли на дитині надіто боді, можна за лічені секунди - досить просто розстебнути застібки, не знімаючи виріб повністю.

Навіщо боді для новонароджених?

Зручніше одягу для перших 6-12 місяців життя дитини просто неможливо уявити!

  1. На відміну від кофтин і розпашонок, боді не задирається вгору, оголюючи при цьому спинку, поперек або животик.
  2. Боді для найменших має закриті ручки. Це дуже зручно - не потрібно купувати подряпини, які дітки часто знімають, і можна не турбуватися про те, що дитина випадково подряпає себе.
  3. Боді універсально: його можна носити як спідню білизну, використовувати замість піжамки для сну і комбінувати з іншим одягом (штанцями, повзунками, колготами, шортиками).

Що таке боді для новонародженого? Це універсальна і дуже зручна річ, яка замінює кілька інших і підходить для повсякденного носіння буквально на всі випадки життя.