Абсолютно кожна людина гарна, але іноді необхідно, щоб зовнішня краса заграла новими фарбами. Комусь для цього треба скоригувати риси обличчя чи фігуру, комусь зупинити процес старіння чи помолодшати на 10-15, а іноді 20 років, а хтось мріє схуднути чи отримати густу шевелюру, комусь потрібна професійна чистка обличчя вінниця. Сучасна неопераційна косметологія та дерматологія мають величезні можливості! І ці здібності команда спеціалістів медичного центру Beautycom з Вінниці відкриває перед своїми пацієнтами!

Про медичний центр Beautycom

Спеціалісти цього медичного центру вже багато років успішно практикують такі напрямки косметології, як:

  • апаратна косметологія;
  • клітинна терапія;
  • ін'єкційні методики;
  • нитковий ліфтинг;
  • корекція фігури;
  • дерматологія.
Але вам не обов'язково бути професіоналом, щоб розібратися, яка процедура потрібна саме вам. Відмінною особливістю Beautycom є те, що тут використовують інтегративний підхід до косметології – кожен лікар центру є широким фахівцем та вміє працювати з усіма методиками. Вони довго до цього йшли! І тепер за плечима цих докторів навчання за кордоном та курси підвищення кваліфікації, а також участь у всіх значних міжнародних конгресах та конференціях з естетичної медицини.

В результаті, коли ви приходите на первинну консультацію в Beautycom, лікар проводить комплексну діагностику стану шкіри. Це дослідження об'єктивно, оскільки є отримання фотозображень на екрані комп'ютера в різних режимах і виявляє зміни, які ще можливо не визначаються візуально.

Які послуги пропонує медичний центр Beautycom

Після такої діагностики лікар безпомилково підбирає саме процедури, які забезпечать Вам максимально можливий результат. Медичний центр Beautycom справляється з такими скаргами:

  1. Зморшки, складки, заломи.
  2. Зниження пружності, тонусу та еластичності.
  3. Набряклість, лущення, сухість шкіри.
  4. Друге підборіддя.
  5. Носогубні складки.
  6. Синяки та мішки під очима.
  7. Акне, вугрі, постакне.
  8. Шрами, розтяжки, целюліт.
  9. Пігментні плями, ластовиння, рубці.
  10. Надмірна вага, зайві жирові відкладення на животі, стегнах, руках.
  11. Небажана рослинність.
  12. Нерівномірний колір шкірних покривів.
  13. Прояви розацеа та куперозу.
  14. Підвищена пітливість.
  15. Корекція очей, губ, повік, вилиць, підборіддя.
Це забезпечує можливість вирішити комплексні завдання, зупинити процеси старіння та провести омолодження на 10, 15 та навіть на 20 років. Адже краса та здоров'я потрібні у будь-якому віці!

Можливі протипоказання, проконсультуйтеся з фахівцем