Вибирати одяг в інтернет-магазині сьогодні зручно та вигідно, але існують ризики, які пов’язані з неможливістю приміряти одяг. Так як же вибрати одяг на сайті https://podruga.store магазина Подруга та не помилитися. Мільйони людей вдало роблять покупки онлайн, оскільки знають, як робити це правильно. Перед покупкою вивчають фактори та авторитетність магазину, а також оцінюють його за іншими критеріями, про які ми поговоримо нижче.

Як вибирати одяг в інтернет-магазині за розміром?

З урахуванням того, що у стаціонарних магазинах розмір на бирці не завжди відповідає реальності, найпоширеніша проблема – це вибір одягу відповідного розміру. Страх того, що річ погано сидітиме на вас або зовсім не підійде за розміром, відштовхує 10% покупців. Насправді для того, щоб зробити правильний вибір, слід виміряти свої параметри та орієнтуватися суто на них, а не на вказаний розмір. Так, не в кожному інтернет-магазині детально прописані всі параметри, але завжди можете зв'язатися з менеджером і уточнити потрібну інформацію. Що потрібно виміряти:
  • ОГ – обхват грудей;
  • ПРО - обхват стегон;
  • ВІД - обхват талії.
Вимірювати слід у тонкій нижній білизні, не втягуючи живіт, а розслабившись, увійшовши в той стан, в якому ви перебуваєте в повсякденному житті постійно. Під час вимірів не підтягуйте стрічку, але й не потрібно, щоб вона бовталася. Для найбільшої достовірності параметрів слід проводити вимірювання кілька разів на місяць по найточніших точках грудей і сідниць.

Як вибирати футболки в інтернет-магазині за розміром

Обхват грудей є основним параметром при виборі:
  1. Футболки.
  2. Трикотажних джемперів.
  3. Піджаків.
  4. Жилетів та багато іншого.
Шириною грудей вважається замір по прямій лінії від пахви до пахви (що стосується чоловіків), для жінок слід опустити метр на 2,5 см рівня пахв.

Як вибирати сукні та спідниці в інтернет-магазині за розміром

При виборі трикотажних суконь та спідниць, необхідно орієнтуватися на зріст та обхват грудей. Дуже важливо зважати на матеріал виготовлення. Якщо матеріал щільний і не еластичний, тоді до зростання та обхвату грудей слід додати обхват талії. Для вузьких моделей суконь та спідниць також знадобиться такий параметр, як обхват стегон, щоб одяг сидів на вас красиво. Перед тим, як купити трикотажну спідницю, уважно вивчіть тканину, що використовується для пошиття, довжину виробу та пристрій застібки.