У нас компанія Polaroid асоціюється із знаменитим апаратом, який моментально видавав фотографію. Однак саме сонцезахисні окуляри бренда Polaroid стали приводом до заснування компанії Polaroid. Сьогодні бренду Polaroid довіряють у всьому світі. Якщо хтось поставить питання – чому, то відповідь досить проста. Це інноваційні окуляри високої якості для всіх, хто веде активний спосіб життя. При цьому розуміються не лише подорожі, спорт та відпочинок. Це просто повсякденне, насичене життя городянина:

  • робота;
  • поїздки на автомобілі;
  • відвідування театрів та ресторанів.

Переваги очок Polaroid

  1. Захист від ультрафіолетової сонячного світла. Лінзи Polaroid 100% захищають від ультрафіолетових променів всіх діапазонів. Досягається це завдяки наявним УФ-фільтрам: їх чотири. Аналогів такої якості немає у жодних інших виробників сонцезахисних окулярів.
  2. Поляризація. Окуляри, що поляризують, були створені саме компанією Polaroid. В окулярах Polaroid ефективність цієї якості найвища. Це і додатковий комфорт, і запорука безпеки для водіїв, які мають таку оптику. Всі, хто хоч раз носив окуляри, що поляризують, вже не можуть надалі від них відмовитися - комфорт при їх носінні очевидний. Окуляри, що поляризують Polaroid широко представлені на сторінці сайту https://pldeyewear.com.ua/history/okulyari-dlya-nochnogo-vodinnya-polaroid-antifara Polaroid в Україні. Тут ви можете дізнатися більш докладно цю властивість, завдяки якій вони незамінні при керуванні автомобілем.
  3. Механічний захист очей. Окуляри Полароїд надійно захищають очі від механічних пошкоджень, т.к. лінза в окулярах багатошарова із модифікованого полікарбонату.
  4. Захист від видимої частини сонячного світла. Від видимої частини світла окуляри Полароїд також захищають. Компанія випускає окуляри 3-х категорій щільності світлофільтру, які встановлені міжнародними стандартами.
  5. Висока якість оправ. Прекрасне дизайнерське рішення, високотехнологічне виробництво, контроль над якістю – все це забезпечує неперевершену зручність та надійність оправ Polaroid. Лінзи завжди встановлені щільно, без люфтів. Петлі дуже міцно закріплені гвинтиками, які надійно вкручені в отвори.
  6. Довговічність. Окуляри Polaroid служать довго, тому що. і оправа, і лінзи виконані та найміцніших матеріалів. Від подряпин, потертостей лінзи захищають міцні зовнішні шари. Нагрів до 50-60 градусів не шкодять лінзам (якщо окуляри забуті у спекотний день у машині). Компанія використовує при виготовленні лінз технологію TermoFusion, яка унеможливлює периферійне спотворення. Це важлива відмінність продукції Polaroid від інших компаній.
  7. Широкий асортимент. Асортимент очок компанії Polaroid Eyewear величезний. Такої великої кількості моделей не виготовляє жодна компанія світу. Тому кожен споживач може вибрати саме ті сонцезахисні окуляри, які найбільше відповідають його запитам.
  8. Комфорт. Окуляри Полароїд чудово сидять на обличчі. Людина не відчуває жодних незручностей за її носіння. Якщо обличчя досить широке, використовуються двосторонні петлі.
  9. Дизайн. Італійські дизайнери створюють окуляри стильні, оригінальні, що завжди відповідають основним тенденціям моди.
  10. Вартість. Треба зазначити, що офіційний магазин Полароїд в Україні пропонує очки цього бренду за дуже розумну ціну. За всіх перерахованих переваг ціна на окуляри цілком прийнятна.

Більш сонцезахисних окулярів, ніж окуляри компанії Polaroid Eyewear, не існує.