Постільна білизна - це те, що потрібно і необхідно в кожному домі. З постільною білизною пов'язано багато цікавих фактів, традицій і звичаїв. Постільні приналежності, що з'явилися ще за давніх часів, протягом усього періоду існування змінювалися та вдосконалювалися. Ось один цікавий факт: повноцінне виробництво комплектів, а не окремих наволочок з простирадлами, почалося тільки після другої світової війни. Кожен прагне купити постільну білизну недорого і при цьому хорошої якості, адже постільна білизна знаходиться в контакті зі шкірою кожної ночі, тому вона повинна бути виготовлена із якісних та м'яких матеріалів. Компанія "Казковий сон" дає можливість купити текстильні вироби оптом, що дуже допомагає зекономити досить багато грошей. Оскільки постільну білизну слід міняти раз або два рази на тиждень, це залежить від пори року, в жаркі часи варто міняти постіль частіше, ніж зимою.

Про асортимент товарів

Постільна білизна виготовляється з таких матеріалів, як: поліестер, бязь та сатин. Постільна білизна з поліестру дуже комфортна та приємна на дотик, не мнеться, дуже міцна, гарно пропускає повітря та має доступну вартість. Бязь - це найпопулярніша тканина для виготовлення комплектів постільної білизни. Не дивлячись на те, що ця тканина максимально приємна до тіла, її вартість дуже доступна та в межах нормального. Неперевершено добре пропускає повітря, а значить дозволяє тілу дихати, зберігає тепло протягом ночі, а також не втрачає початковий колір- це все про цю тканину для постільної білизни, про бязь. Ну і сатин - тканина, яка має приємну поверхню з неперевершено гладким покриттям. Сатин - це тканина, котра користується надзвичайною популярність, з неї виготовляють дуже багато комплектів білизни для постілі. Хоча ця тканина найдорожча, серед представлених зараз, вона дійсно дуже приємна та комфортна на дотик.

Постільна білизна на замовлення

Іноді купити постільну білизну на замовлення, тобто по індивідуальному замовленню та індивідуальним розмірам набагато легше, ніж купити вже готовий комплект білизни. Клієнт може на свій розсуд вибирати тканини, які йому подобаються, ті кольори, які будуть до вподоби, а також комбінувати кольори за своїм смаком. Виявляється дуже зручно замовляти постільну білизну для ліжка з не зовсім стандартними розмірами, а також пошиття постільної білизни за індивідуальним замовленням зазвичай дає гарну можливість дуже непогано зекономити.