Головним трендом сучасного ринку є хронометри для дайвінгу. Такі варіанти приваблюють невисокою вартістю й набором необхідних опцій. Що стосується дизайну, то представлений асортимент дозволяє вибрати будь-який варіант, який відповідає особистим критеріям стилю та краси.

Якщо вас цікавить скупка елітних годинників, зверніться до годинникового ломбарду VIPGOLD – там приймають аксесуари та продають брендові моделі годинників.

Пропонуємо огляд недорогих годинників, готових працювати під водою.

1. Компанія Alpina вже майже півтора століття випускає найточніший годинник у світі. Нещодавно бренд представив новинку Seastrong Diver 300 – вінтажний хронометр зі сталевим корпусом й автоматичним механізмом. Вартість до 15 тисяч євро робить цей екземпляр привабливим для широкої аудиторії покупців.

2. Водонепроникна модель DS (Double Security) від бренду Certina дебютувала в 2022 році. Годинник з автоматикою, зі стильним дизайном обійдеться всього за 900 євро. На думку експертів, це найкращий зразок вдалого поєднання якості та ціни.

3. Компанія Citizen давно займає лідерські позиції на світовому ринку. Цього року відомий бренд порадував шанувальників активного відпочинку моделлю Super Titanium, виконану у ретро-стилі. Хронометр безвідмовно працює під водою, приносить радість своєму власнику.

4. Модель SD-2 Skin Diver призначена для тих, хто любить нестандартні рішення. Досконало новий підхід до дизайну в поєднанні з вже перевіреною часом якістю роблять цю лінійку унікальною. Виробник представив хронометри у різному кольоровому виконанні.

До речі, якщо ви шукаєте ломбард, який приймає годинники, радимо звернутися до ломбарду VIPGOLD, де оцінять ваш аксесуар протягом доби після звернення.

5. А нова модель бренду Doxa – SUB 600T є сьогодні головним претендентом на звання “еталону сучасного годинника”. У лінійці є екземпляри зі сталевим та керамічним корпусом. Дизайн теж представлений досить широко: від найпопулярнішого сьогодні вінтажу до космічного стилю.

6. Моделі серії Skydiver від бренду Edox також зробили гучну заявку на лідерство. Відомий виробник подбав не лише про надійний водонепроникний та проти ударний корпус, а й про різноманітність дизайнерських рішень. Можна з упевненістю сказати, що нова колекція хронометрів багатьох задовольнить за ціною та якістю.

7. Моделі серії Khaki Navy Frogman від компанії Hamilton відповідають стандартам якості та вражають різноманітністю дизайну. З таким годинником будь-яка пригода під водою буде по плечу.

8. Seiko Prospex – це ультрасвіжа новинка на годинниковому ринку. Японський виробник усі вироби серії Diver 200m SPB317J1 наділив найперспективнішими якостями, не забувши при цьому дістати з архіву те, що заслужило довіру у шанувальників водних видів спорту.

У цьому огляді ми запропонували лише вісім найяскравіших новинок годинникового світу. Їхня відносно невисока вартість (до 2000 євро) гарантовано забезпечить популярність на кілька сезонів.