"Voyage"- це не просто фабрика, що виробляє шкарпеткову продукцію, а в першу чергу це люди, які щодня думають про ваші:

  • тепло;
  • комфорт;
  • імідж.

У інтернет-магазині Voyage ви можете підібрати собі модель шкарпеток та колготок на будь-який смак. Так-так, саме на будь-якій, адже тут є чоловічі, дитячі, жіночі моделі і навіть шкарпетки для малюків. А милі пані зможуть підібрати собі ще панчохи та колготки.

Асортимент компанії Voyage

Також у асортименті компанії є моделі до різних свят, наприклад, до Нового року та на різноманітні тематики. Для представників рітейлу можливе придбання всієї вищезгаданої продукції оптом у оптовому магазині. Якщо вам нічого не підійшло, нічого страшного, фабрика шкарпеток створить і зробить модель саме для вас, за вашим розміром та унікальним дизайном, а також тут завжди готові створити для вашого товару унікальний дизайн упаковки/етикетки, єдине, що потрібно це направити дизайнерів компанії у потрібний вам бік.

Викроставши посилання, придбати продукцію в інтернет-магазині "Voyage"можна в три кліки, на ваш вибір дуже великий вибір видів шкарпеткової панчішної продукції і цей перелік щомісяця поповнюється новими моделями. Доставка до кінцевого споживача полягає в силах транспортних компаній, зокрема і поза Україною. Нагадуємо, що для оптових покупців також здійснюється доставка! Для гуртових покупців компанія створила дуже приємні умови співпраці.

Сплатити покупку з каталогу можна зручним для вас способом:

  1. Оплата через платіжний термінал на сайті.
  2. Оплата за рахунком для юридичних осіб та ПП.
  3. Оплата після отримання у відділеннях пошти.

Дуже важливу роль тут приділяється термінам виконання зобов'язань. З моменту укладання договору, клієнт завжди може бути впевнений у своєму постачальнику та контролювати процес виробництва. Стандартні договори компанії жорстко передбачають терміни виробництва та доставки, а високоякісне імпортне обладнання фірми вже багато років робить все, щоб клієнт отримав необхідний товар у потрібний термін.

Гнучка система лояльності поширюється на всіх клієнтів

Якщо ви представник середнього чи великого рітейлу, тут завжди готові обговорити ексклюзивні взаємовигідні умови. Для Вас передбачені умови для безкоштовної доставки вантажу, збереження якого несе транспортна компанія. Співпраця з цією компанією дуже вигідна для представників бізнесу з економічної точки зору, оскільки Voyage пропонує дуже приємні ціни та надійно гарантує високу якість своєї продукції.