STATUS STYLE

Де вчитися керуванню автомобілем у Києві та області?

У автошколі “АВ-К” молодий та енергійний колектив, здатний ефективно та за короткий термін подати матеріал учневі з будь-яким рівнем підготовки. Навчання на права у Києві та навколишніх містах відбувається на інноваційній основі. Академія Водіння широко використовує методи, розроблені європейськими колегами.

Особливості навчання в автошколі “АВ-К”

Фахівці:

Тут практикують системний підхід до розуміння машини, розглядають типові ситуації, які можуть статися з Вами в дорозі. Завдяки такій підготовці сотні молодих водіїв вирушили до самостійної подорожі після отримання прав — підготовка в автошколі “АВ-К” виявилася справді ефективною.

В автошколі “АВ-К” нас чудовий професійний склад — досвідчені педагоги та інструктори, які перетворюють навчання на водійські права на приємне заняття, яке Ви відвідуватимете із задоволенням. Школа пропонує відмінні умови навчання:

  1. Сучасно обладнані класи.
  2. Передова навчальна література.
  3. Індивідуальний підхід до навчання студентів.
  4. Моделювання графіка відвідування відповідно до Ваших побажань (можливе навчання за принципом автошколи вихідного дня).

Зверніть увагу, що співробітниками ДБДР спільно з Міністерством освіти було розроблено нову програму навчання водіїв. Тепер, щоб отримати права, потрібно «від'їздити» на навчальній машині не 28 годин, а 56. Тривалість теоретичного курсу водіння автомобіля також збільшилася.

Колектив школи керування “АВ-К” готовий приділити навчанню новачків стільки часу, скільки для цього потрібно. Тут оптимізували програми підготовки водіїв, і тепер вони не лише відповідають вимогам держави, а й максимально підходять будь-якій людині, яка мешкає в сучасних міських умовах.

Протягом усього курсу з водіння автомобіля, що становить близько 3-3,5 місяців, Ви не тільки засвоїте базові знання та вміння. З нашою допомогою Ви зможете дійсно добре орієнтуватися на дорозі, знатимете тонкощі керування автомобілем, тобто отримаєте практичний досвід безпечного та ефективного водіння.