Сучасні реалії такі, що доля роз’єднує людей, і немає жодної можливості зустрітися з друзями і провести разом час, як раніше. Якщо ваша компанія не може зібратися фізично… то це можливо зробити віртуально! Рішення — онлайн квест.

Це захоплююча онлайн гра для кількох учасників, в якій кожен, знаходячись вдома, біля свого комп’ютера, може стати детективом, дослідником, шукачем пригод, навіть героєм! І разом з друзями шукати вихід зі скрутної ситуації, в яку попала вся компанія (віртуально, звісно, але від того не менш хвилююче).

Кращі онлайн квести пропонує український сайт, де ви обов’язково знайдете пригоду до душі. Для безстрашних любителів адреналіну тут запропонують страшні хорор квести онлайн, з такими пригодами і поворотами сюжету, від яких кров холоне в жилах. Ігри не для слабаків, але небезпеки жодної — це ж лише віртуальна гра, хоча все зроблено максимально реалістично, і занурення гравців в атмосферу максимальне.

Суть віртуальних онлайн квестів така ж, як і звичайних квест кімнат: треба знайти рішення, розгадати всі загадки, вибратись з замкнутого приміщення, тобто проявити всі свої розумові здібності, кмітливість, рішучість — і це все в умовах строго обмеженого часу, коли кожна секунда має цінність.

Особливо круто, що кожен гравець має можливість проявити себе як індивідуальність, як лідер, повести за собою всю команду до перемоги. В той же час, іноді важливо діяти всім учасникам як злагоджена команда, тобто це справжнісінький тімбілдінг. Якщо грають колеги по роботі, це дуже цінно, адже здобуті командні навички знадобляться в реальному житті.

Для тих, хто обожнює розслідування, ви знайдете на сайті онлайн квестів цікаві детективні квести. Замовляєте — і на пару годин ви вже Шерлок Холмс, доктор Ватсон, Місс Марпл або будь-який інший літературний чи кіноперсонаж, відомий своїми дедуктивиними здібностями.

Для школярів спеціально розроблені дитячі квести онлайн. Вони враховують вікові особливості дітей і це чудовий подарунок на день народження, особливо якщо немає фізичної можливості зібрати всіх друзів іменинника разом, а спілкування таке необхідне.

Тривають різні онлайн квести від години до трьох, залежно від сюжету. Ви разом з друзями обираєте тему, обираєте конкретний квест, домовляєтесь за зручний для всіх час — і вперед, до фантастичних пригод, блискавичних відкриттів і незабутніх емоцій. Така онлайн зустріч всім учасникам запам’ятається надовго!