Французький бренд Schneider Electric існує майже 200 років, і за цей час про нього дізнався весь світ. Електрофурнітура цього виробника є в багатьох квартирах і будинках різних країн, а також у престижних готелях і ресторанах, бутиках, виставкових залах, сучасних медичних та освітніх установах, офісах середніх компаній та великих корпорацій у Східній та Західній Європі. З понад 200 заводів випускається фурнітура у восьми колекціях, а в науково-технічних центрах інженери і дизайнери постійно розробляють нові моделі, які поповнюють популярні лінійки. Нині продукція Schneider Electric — це якість в усьому: збірці, матеріалах, параметрах, дизайні.

вимикачі і розетки Schneider Electric

Концепція Life Is On

Life Is On — це концепція, інтегрована в політику бренду ще в 2002 році. Згідно неї кожен прилад Schneider Electric має ефективно використовувати та скеровувати ресурси, при цьому підтримуючи зручність для користувачів з різними можливостями. Через концепцію компанія реалізує прогресивні рішення, забезпечує безпеку та робить усі переваги цифрових технологій доступними для користувачів. Кожен виробничий майданчик працює за схемою замкнутого циклу:

  • Є контроль усіх етапів, від підготовки сировини до маркування та випуску товару.
  • Зниження впливу на довкілля.
  • Виконання цілей розвитку, визначених ООН.

вимикачі і розетки Schneider Electric

Асортимент Schneider Electric

Перерахувати усі варіанти фурнітури дуже складно — позицій в каталозі виробника багато, особливо з урахуванням розмаїття декоративного оформлення у деяких колекціях. Загалом продукцію можна розділити на такі категорії:

  • Стандартні вимикачі та розетки.
  • Димери.
  • Розумні вимикачі, призначені для керування жалюзі, шторами, рольставнями.
  • Прохідні та перехресні перемикачі.
  • Комп’ютерні та акустичні розетки.
  • Герметичні розетки.
  • Розетки USB, а також SAT/R/TV.
  • Одно- та багатопостові рамки, заглушки.

Розширений вибір електрофурнітури дає можливість забезпечити увесь дім чи заклад пристроями, дотримуючись єдиного стилю.

Дизайн Schneider Electric, як електротехнічне мистецтво

В компанії Schneider Electric дизайнери дійсно талановиті, креативні і чудово відчувають запити покупців. Орієнтуючись на високу якість, бренд віддає перевагу вишуканості в усіх її проявах — від форм, ніби виточених скульптором, до розмаїття благородних відтінків для лицьових панелей та рамок. Для втілення сміливих та елегантних ідей компанія розробила та запатентувала власний полімер, практичний, безпечний, апірогенний та пластичний. Також в продуктовому портфелі є рамки зі скла, з аква-ефектом, із металу з матовою і глянцевою поверхнею.

Цікаво й те, що в межах однієї колекції лицьові панелі та рамки можна комбінувати будь-як: від цього функціональність не зміниться, а декоративна складова буде максимально персоналізована до конкретного інтер’єру.

Основні колекції Schneider Electric, які поціновують за вишуканість в різних її проявах:

  • Sedna Elements. Концепція оформлення перегукується в натуралістичністю: рамки і вставки із термопластику імітують поверхню природних матеріалів — дерева, каменю, матового золота та матового алюмінію. Обрамлення доступне і з прозорого й матового скла, в білому і чорному відтінках. Також в оформленні чітко прослідковуються скруглення кутів, злегка вигнуті клавіші, легке заокруглення рамки до стіни для зменшення скупчення пилу, мінімальна товщина лицьової панелі.
  • Sedna Design. Ця колекція — про сучасність із неординарним підходом. В ній для рамок і вставок використовуються нетипові для електрофурнітури матеріали: метал, скло, дзеркала, бетон та навіть дерево. Є варіанти з матовими і глянцевими поверхнями, а формі притаманні лаконічність, чіткість ліній, легка заокругленість кутів і клавіш, що додає ненав'язливого об'єму.
  • Asfora — колекція для тих, хто асоціює вишуканість із стриманістю, як у англійців. Тут форми чіткі, кути виразні, а сама зовнішня панель тонка із витонченими фасками. Виглядає незвично і дуже стильно. В колекції передбачено шість кольорів та лише термопластикові елементи.
  • Unica — найчисельніша колекція за варіантами оформлення вставок і рамок. З неї можна підібрати електрофурнітуру для будь-якого інтер'єру: вітальні в стилі бароко, класичної спальні із елементами шику, стриманого та ошатно оформленого кабінету, ампірного санвузла, квартири-студії із міксом стилей і т.д.
  • Unica Basic — більш стримана, однак не менш красива версія Unica. Рамки та зовнішні панелі виготовлені із термопластику та доступні в чотирьох найпопулярніших кольорах.

Який би варіант дизайну ви не обрали, вимикачі і розетки Schneider Electric завжди підкреслять ваш вишуканий смак, органічно впишуться в інтер'єр та бездоганно виконуватимуть свою функцію роками.