Львів одне з старовинних та найкрасивіших місць України, яке приваблює туристів. Щоб оптимально побудувати власний маршрут важливо вірно обрати готель в Львові і бажано у центральної частині. Звідси можна без надвеликих зусиль дістатись до запланованого пункту призначення.

Про готель

Він розташований як раз у самому центрі міста. З вікон відкриваються мальовничі краєвиди на Ратушу, головну площу Ринок. А Русалонька біля входу навіє спогади про морське узбережжя.

Все сплановано так, щоб відпочинок був максимально комфортним та затишним. На вибір можна замовити двомісний номер, сімейні апартаменти або варіант з індивідуальною терасою. За необхідності є можливість встановити додаткове ліжко. Про ціни на номера можна дізнатись безпосередньо на сайті.

По кожному з варіантів є детальний опис з фото. Можливо також оформити попереднє бронювання. Варто лише зазначити дату прибуття та кількість діб мешкання.

Додаткові послуги

У готелі передбачено усе щоб догодити туристам. Зокрема, вони можуть скористатися наступними послугами:

  • безкоштовний Wi-Fi на території;
  • ресторани та бари;
  • Room-service;
  • різноманітні екскурсійні програми;
  • відвідування театрів або музеїв.

Окремою родзинкою є сніданок в готелі. Усі страви, які запропоновано у меню, готують на базі морепродуктів. Приємним безкоштовним бонусом є келих ігристого напою у якості подарунку. Час сніданку з 7 до 11 години. Після нього можна не поспішаючи вирушати у дорогу.

Сніданок вже включено до вартості проживання тому не треба витрачати додаткові зайві кошти. У разі бажання замовлення можна зробити безпосередньо у номер.

Як зробити замовлення

Завдяки інтернету усе можна здійснити не залишаючи власної оселі. Спочатку є сенс ознайомитись з номерами, які є у розпорядженні готелю. Ціни на проживання можуть змінюватись в залежності від пори року та напередодні свят. Тому цей момент уточнюється заздалегідь.

Має значення також мета поїздки. Наприклад це може бути відрядження або романтичний уїк-енд з коханою людиною. У разі виникнення питань працівники готелю завжди готові прийти на допомогу.

Оплата за бронювання та подальше проживання здійснюється будь-яким зручним способом. Тим, хто прибув у відрядження, надаються усі документи, що підтверджують зроблені витрати. Час від часу у готелі оголошуються приємні акції. Вони передбачають знижки та інші сюрпризи.