Ніж – цей гострий інструмент який супроводжує людину тисячі років, персональні ножі завжди прикрашали з урахуванням моди певного часу. У наш час складний ніж став не просто гострим інструментом а стильным аксесуаром, який підкреслює стиль власника. У сучасній ножовій індустрії незмінно популярними є ножі з тактичним відтінком в дизайні. Поєднання практичності, зручності і водночас "мілітарі" стилю є яскравою рисою сучасних ножів. Практично кожен виробник має у своєму модельному ряді ножі в тактичному дизайні, також такі ножі дуже практичні, зручні, оскільки виготовлені з утилітарних і міцних матеріалів, добре підійдуть практично для будь-якої людини на кожен день.

Основні риси “мілітарі” стилю в новому дизайні

Основною рисою ножів у тактичному стилі є практичні форми клинків, міцні  матеріали та кольори рукояток захисних відтінків. Лезо клинків зазвичай робляться практичними і геометрично правильними, для ефективного виконання максимальної кількості робіт.

В руків'я часто використовується спеціальний матеріал під назвою G10 такий матеріал застосовується не тільки на армійських ножах але і широко використовується для ножів найрізноманітнішого призначення. Його перевага полягає в дуже високій міцності, легкості та гарній тактильності. Даний матеріал добре витримує удари і він дуже зносостійкий, а простота обробки дозволить йому надати практично будь-який дизайн.

Якщо йдеться про кольори в "мілітарі" стилі для ножів, звичайно ж чорний колір залишається класикою, але такі кольори як оливковий та пісочний теж користується широким інтересом у покупців.

Також важливим є обробка клинка, лезо може бути чорним або оброблено за спеціальною технологією "stone wash". За такої технології клинок стає матовим, а тисячі дрібних каменів під вібрацією роблять мікро подряпини і в той же час шліфують лезо.

В якості прикладу ножів із сучасним тактичним дизайном можна навести ножі від бренду Arms Area ножі від цієї компанії поєднують у собі практичність, утилітарність та стриманий тактичний дизайн. Якщо вам подобаються ножі в такому стилі, ви можете відвідати офіційний сайт компанії Arms Area: https://armsarea.com/  та купити ніж зі стильним та практичним дизайном, який буде не тільки хорошим помічником, але й доповнить ваш стиль. Також на сайті бренду ви можете переглянути тестування ножів, щоб бути впевненим у якості.