Сьогодні зимові чоловічі черевики купити непросто. Для снігової та морозної погоди не підійдуть короткі моделі, виготовлені з тонкої шкіри. Зимове взуття повинне добре утримувати ногу, сприяти збереженню тепла та не пропускати воду. Всім цим параметрам відповідають черевики на медовій підошві, які можна придбати на сайті інтернет-магазину NV Brand.

Як вибрати комфортне взуття зимове взуття чоловіче

Для комфортного носіння слід вибирати взуття відповідно до розміру ноги. У тісних черевиках ноги швидко мерзнуть і втомлюватимуться. Перед покупкою зимових черевиків взуття важливо знати таке:

  1. Моделі з тонкою колодкою можна купувати на розмір більше, якщо будуть використовуватися додаткові устілки. Однак важливо розуміти, що надто вільне взуття швидко втратить початковий зовнішній вигляд, і не буде добре тримати форму.
  2. Хорошими матеріалами для зимового взуття є нубук та замша. Однак ці матеріали потребують постійного догляду та обробки при використанні вологозахисних спреїв, щітки та гумки. Не рекомендуємо віддавати перевагу взуття зі шкірозамінника. Така продукція має нетривалий термін служби і тріскається в морозну погоду.
  3. Вибираючи чоловічі черевики для зими, слід віддавати перевагу моделям з хутряним утеплювачем, який сприяє захисту ніг від холоду та вологи. Найбільш кращим стане натуральне хутро.

Зимове взуття повинне бути міцним і теплим – з натуральних матеріалів з хутряним утеплювачем. Натуральне хутро краще штучного. Воно:

  • краще гріє;
  • менше стоптується;
  • ноги в такому взутті не пітніють.

В крайньому випадку, можна вибрати черевики або чобітки з натуральною хутряною підкладкою в області ступні та штучним хутром на стінках.Щоб переконатися в натуральності матеріалів, достатньо торкнутися і уважно розглянути. Натуральне хутро має бути злегка матовим, а не блискучим, а шкіра трохи теплою на дотик. Особливо варто звернути увагу на модель NV Brand, відгуки про яку тільки позитивні і яка в останній час стала хітом продажу. Вона може бути виконана, як на хутрі, так і на байці, а підошва не ковзає завдяки ребристій підошві та використанню спеціального матеріалу, який не втрачає своїх властивостей навіть на сильному морозі.

Як визначити якісне взуття

Крім розміру та матеріалів, приділяйте увагу якості прошивки та фурнітури. Кріплення повинні бути надійними, шнурування зручної довжини, підошва прошитою, а не проклеєною. Блискавка повинна легко закриватися і відкриватися, а також розташовуватися хоча б на кілька сантиметрів вище підошви, щоб в неї не просочувалася волога.

На підошві під устілкою повинно бути сторонніх елементів — складок матеріалу чи капелюшок цвяхів. Вони можуть натирати або змушувати вас несвідомо підтискати стопу - ходити в такому взутті буде некомфортно. Вибирайте черевики з товстою підошвою, яка захистить ногу від холоду та вологи. Для зимового часу оптимальною стане підошва з так званою медовую підошвою, яка створить гарне зчеплення і не ковзатиме.