Зараз перед нами знову відкрився цілий світ — за великого бажання можна:

  1. Поїхати, куди завгодно.
  2. Побачити все на власні очі.

Щоправда, знанням однієї англійської тут не обмежишся. Англійська по праву вважається міжнародною, але поступається іспанській за кількістю носіїв — їх у всьому світі понад 500 мільйонів людей. А знаєте, навіщо кияни вивчають іспанську мову і де у нашому місті можна познайомитись із культурою цієї країни? Про це можно дізнатися на сайті https://priority-school.com/ua/ Priority Language School.

На вулицях Мадрида

Спеціалісти впевнені, що вибір іноземної мови — складне і важливе рішення, бо кожна з мов передбачає певний спосіб мислення та спосіб життя: варто переконатися, що він тобі підходить. Іспанці, наприклад, говорять швидко, але поспішати не люблять. Якщо вибираєш іспанську мову, дуже важливо зрозуміти її філософію — так простіше, швидше та цікавіше. Всі знають, що іспанці не люблять поспішати, але кажуть вони при цьому іноді дуже швидко, доводиться підлаштовуватися під новий ритм. Однак навіть якщо ви тільки почали вивчати іспанську, вам в Іспанії буде дуже затишно і спокійно. Іспанці дуже люблять свою мову та гостей. Вони навіть готові прощати граматичні помилки, і тепло ставляться до іноземців, які розмовляють їхньою мовою.

Всупереч очікуванням, знання інших мов може заважати у процесі навчання та сприяти кумедному змішанню цих мов. Іспанську обирають, оскільки це одна з найпоширеніших мов у світі, саме вона відкриє близько 20 країн, де можно почуватися впевнено у спілкуванні. Якщо хочеться миттєво отримати приплив енергії, гарний настрій і відчути тепло в будь-яку пору року — достатньо послухати іспанську мову (наприклад, на ютубі), а ще краще сказати кілька фраз іспанською. І якщо порівнювати вивчення з англійською, то іспанська перебуває у більш виграшному становищі як мінімум за рахунок правил читання та вимови.

Це мова вільних люде

У культурі Іспанії значуща регіональна фонетика акцент - це предмет особливої гордості:

  • андалусця;
  • арагонця;
  • астурійця;
  • жителя Екстремадури.

Ніхто не проміняє його на узагальнену та спрощену літературну вимову, і це ще одна причина любити і вчити іспанську. Це мова вільних людей, які пишаються місцем, де вони народилися, готові швидко та мрійливо про неї розповідати та радити всім назавжди там оселитися.

Вивчити іспанську, щоб тебе розуміли в курортній зоні, відносно легко. Але якщо ви хочете поговорити до душі з іспанцем з невеликого містечка, то доведеться постаратися.

Багатьом подобається латиноамериканська музика, і вони хочуть розуміти, про що співають улюблені виконавці. Їм також варто вивчати іспанську на курсах у Priority Language School.