Автоматичні кавоварки - це вдосконалена побутова техніка, що дозволяє швидко і зручно приготувати безліч видів кави. Використовуючи, наприклад, кофемашину Делонги, можна швидко приготувати не тільки різні сорти чорної кави, але та кава з молоком. Завдяки цьому такі машини є відмінним рішенням для всіх, у тому числі при організації:

  1. Великих вечірок.
  2. Зустріч із друзями чи сім'єю.
  3. Семінарів і симпозіумів.

На сайті компанії Берлін Маркет, більш докладно представлені можливості еспресо-машин, описуються їх найважливіші переваги і чи є у них недоліки.

Які можливості автоматичних еспресо-машин?

Автоматичні кавомашини готують каву методом пресування, таким самим, як портафільтр і капсульні кавомашини. Завдяки цьому одержувана кава має чудовий смак і аромат. У той же час приготування кави в еспресо-машині не таке складне і не вимагає великої підготовки. Кожна автоматична машина еспресо має:

  • контейнер для кавових зерен;
  • контейнер для сухого молока;
  • контейнер для води.
  • У більш сучасних побутових приладах замість ємності для води кавоварка підключається до водопроводу та набирає необхідну їй кількість води.

    Як працює автоматична кавомашина?

    Робота автоматичних кавомашин, які пропонує магазин техніки Berlin Market, дуже проста. Кожен пристрій цього типу має просту та зручну панель управління. Вона вказує назви всіх кавових напоїв, які можна приготувати за допомогою машини. Однак в інструкціях, що додаються до такого пристрою, як кофемашина бу з Європи, пояснюється, з яких частин складається кожна з них, тобто скільки порцій еспресо, молока та води в тому чи іншому напої та як вони були приготовлені. Завдання людини, яка готує каву, полягає лише в тому, щоб натиснути відповідну кнопку, а перед цим переконатись, що всі ємності заповнені.

    Найбільші переваги автоматичних еспресо-машин

    Простота використання та можливість швидко приготувати будь-який вид кави – лише одна з переваг такого пристрою. Її великою перевагою є ще й те, що автоматична кавоварка має вбудовану кавомолку. Це означає, що кожного разу кава заварюється з використанням свіжомелених зерен, які таким чином зберігають повний смак та аромат. Використовуючи автоматичну кавоварку, також відсутня ризик помилитися при приготуванні напою. Немає ризику, що ми додамо в портафільтр занадто мало або занадто багато меленої кави, і немає ризику, що буде використана занадто гаряча або холодна вода. В автоматичній кавомашині все точно налаштовано.

    Використовуючи таку кавоварку, не потрібно мати жодних навичок та знань про приготування кави. Всі завдання за нас виконує пристрій, який точно знає, скільки кави потрібно для приготування, як спінити молоко та з'єднати їх разом.