Те, що Apple по кілька років експлуатує плюс-мінус той самий дизайн своїх смартфонів, у деяких користувачів викликає нерозуміння. А власники Андроїд-телефонів тихенько посміюються, адже їхні пристрої змінюють зовнішній вигляд щороку. Але чи це так добре? Спробуйте знайти якийсь нормальний чохол за адекватні гроші на умовний Сяомі. Тільки так, щоб просто прийти в магазин і піти з ним, а не чекати на пару місяців доставки незрозуміло звідки. Саме це і є головною перевагою практично незмінного дизайну айфонів. Але в цьому різноманітті чохлів і різних кейсів дуже легко можна загубитися. Особливо якщо ви тільки перейшли на Айфон з Андроїда. Розбираємося детальніше, як правильно вибрати чохол і на що в першу чергу варто звертати увагу за допомогою сайту магазину Пикассо.

Який матеріал виготовлення чохла?

Перед покупкою перше, що вам потрібно зробити, це визначитися з матеріалом чохла. Найпопулярнішими варіантами є, звичайно ж:

  • силікон;
  • шкіра.

Причому силіконові чохли поза конкуренцією. Саме із силікону робляться найпопулярніші кейси для будь-яких смартфонів. Причин цього кілька:

  1. Це досить зносостійкий матеріал.
  2. Приємний тактильно.

Плюс до всього, смартфон, запакований у силіконовий кейс, не ковзає в руках. Тому якщо ви боїтеся, що можете впустити Айфон на підлогу, то силікон це ваш вибір.

Купити силіконовий чохол

Для тих, кому хочеться чогось солідніше, можна придивитися до шкіри. Якщо ви хоч раз користувалися виробом з натуральної шкіри, то знаєте, що з часом на ній проявляється ефект патини. Це природне зношування внаслідок використання предмета, виготовленого з цього матеріалу. Причому знос - це не означає, що річ зіпсувалася. Дуже часто патина надає речі досить цікавого вигляду. Однак щодо чохлів це може бути дуже спірне твердження. Найчастіше вони зношуються на ребрах через постійне забирання в кишеню, а сама спинка може навіть не піддатися їй. Тому перед покупкою такого чохла раджу подивитися, як може виглядати підсумковий результат.

Купити шкіряний чохол із гаманцем

Але не думайте, що силіконові чохли не зношуються. Силікон має властивість пошаркуватися. Декілька моїх чохлів для Айфона, в самому низу, де я найчастіше тримаю смартфон, були стерті до пластикової основи. Безумовно, це не швидкий процес, проте. Плюс до всього, якщо ви зупините вибір на прозорому чохлі, швидкість, з якої він пожовкне, може вас шокувати. Насправді прозорий силікон не приховує, а наголошує на крутому дизайні Айфона. Головне – підтримувати його в чистоті. Якщо вибирати чохол на свій Айфон, то краще зупинитися саме на силіконовому варіанті.